Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Koronavirüs Sanayi Esnafını da Vurdu

Koronavirüs Sanayi Esnafını da Vurdu

ISPARTA 11.04.2020 06:19:00 0
Koronavirüs 
Sanayi 
Esnafını da 
Vurdu
Isparta’da Yeni Sanayi Sitesi ve Gül Küçük Sanayi Sitesinde çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren işletmeler Koronavirüsü salgınından olumsuz etkilendi.
 
Her iki Sanayi sitesinde de Oto Tamircileri başta olmak üzere, oto kaborta, Torna, Oto boyama ustaları da işlerin azalmasından dert yandı. Sanayide işyerlerine günlük ortalama 6 - 8 araç gelen ustalar, bugünlerde 1 veya 2 araç bakımına bakabiliyor.
 
KAYA VE UYSAL; “İŞLER
DURMA NOKTASINA GELDİ”
Koronavirüsten dolayı işlerin düştüğünü aktaran Gül Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarından Ford Clinic Tamir Atölyesi Sahipleri Gökhan Kaya ve İsa Uysal, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Salgına karşı bizlerde tedbirimizi almaya çalışıyoruz. Ama çalışmak da zorundayız. Ancak işler neredeyse durdu.
“BİZLER DE KORONAVİRÜSE KARŞI
TEDBİRLERİMİZİ ALMAYA ÇALIŞIYORUZ”
İşler düşünce müşterilerimizle temasımız daha da azaldı. İşler de olmayınca makinelerimizi bile çalıştıramaz olduk. İnşallah bu salgın bir an önce sona erer. Herkes işine gücüne döner. Bizlerde daha önceki günlere göre işe daha geç gelip akşamüzeri daha erken vakitte evimize gidiyoruz. Dezenfektemizi yapıp evde kal çağrılarına uymaya çalışıyoruz. Hem sağlığımız önemli hem de işlerimiz bizim ekmek kapımız. Dua ediyoruz, bir an önce hayat normale döner” diyerek endişelerini dile getirdiler.
 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °