Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Koronavirüs Pandemisi Nedeniyle Açılışı Bir Türlü Yapılamamıştı; Ekonomi Kampüsünün RESMİ AÇILIŞI Gerçekleşti

Koronavirüs Pandemisi Nedeniyle Açılışı Bir Türlü Yapılamamıştı; Ekonomi Kampüsünün RESMİ AÇILIŞI Gerçekleşti

ISPARTA 30.09.2022 08:59:00 0
Koronavirüs Pandemisi Nedeniyle Açılışı Bir Türlü Yapılamamıştı;  
Ekonomi Kampüsünün 
RESMİ AÇILIŞI 
Gerçekleşti
Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Isparta’ya kazandırılan ancak, üç yıl önce tamamlanmasına rağmen Koronavirüs Pandemisi nedeniyle resmi açılışı yapılamayan ‘Ekonomi Kampüsü’nün resmi açılışı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından gerçekleştirildi.
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu hem açılış yapmak ve hem de çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere dün akşam saatlerinde Isparta’ya geldi.
EKONOMİ
KAMPÜSÜNÜN
AÇILIŞINI YAPTI
Isparta Süleyman Demirel Havalimanında Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar ve Başkan Adayı Metin Çelik, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar her iki odanın yönetimleri tarafından karşılanan Hisarcıklıoğlu daha sonra Isparta Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Ziyaretin ardından ise Isparta Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kazandırılan Ekonomi Kampüsünün ve ITSO Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezinin açılışı yapıldı.
AÇILIŞA YOĞUN KATILIM
Söz konusu Açılış Törenine; TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler Ekonomi Kampüsünü gezerek incelemelerde bulundular.
TOBB RİFAT HİSARCIKLIOĞLU TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN ISPARTA EKONOMİ KAMPÜSÜ AÇILIŞINDAN GÖRÜNTÜLER;







 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °