Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Koronavirüs Isparta’da Trafiği Bitirdi!

Koronavirüs Isparta’da Trafiği Bitirdi!

ISPARTA 29.04.2020 10:32:00 0
Koronavirüs
Isparta’da 
Trafiği 
Bitirdi!
Koronavirüs tehdidinin başladığı 10 Mart tarihinden bu yana aradan geçen yaklaşık 1,5 aylık süreçte Isparta’da trafik yoğunluğu yüzde 15’e düştü. Şehirde cadde ve sokaklar tarihin en tenha günlerini yaşıyor.
 
Koronavirüs salgını çerçevesinde alınan tedbir çağrılarına uyan Ispartalılar AVM'leri, caddeleri, sokakları ve yolları resmen boşalttı. Buna ek olarak toplu taşıma duraklarındaki sakinlik dikkatlerden kaçmadı.
ISPARTA TRAFİĞİ
YÜZDE 15'E KADAR DÜŞTÜ
Isparta’da trafik yoğunluğu yüzde 15’e kadar düştü. Türkiye'de Koronavirüs salgını tedbirleri çerçevesinde vatandaşlar evde kalmayı tercih ediyor. Çoğu kurum tedbir ve çalışanlarının sağlığı için iş yerlerini kapatırken bir kısmı da evden çalışma uygulamasını hayata geçirdi. Sokaklarda işe gitmek zorunda kalanlar ve acil işi olanlar dışında nereyse kimse kalmadı.
TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDAKİ
SAKİNLİK DİKKAT ÇEKTİ!
Dolayısıyla Isparta’da sabah saatlerinde trafik yoğunluğu biraz artsa da gün boyunca trafik yoğunluğunun yüzde 15 seviyelerine kadar düştüğü gözlemlendi.  
Trafik yoğunluğunun yanı sıra toplu taşıma araçlarındaki sakinlikte gözlerden kaçmadı. Genel itibari ile geçmişte büyük yoğunluk yaşanan başta Kaymakkapı Meydanındaki Otobüs durakları olmak üzere şehrin tüm duraklarında büyük bir sakinlik yaşanıyor.
 

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °