Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Koray Yağcı, Ispartaspor Formasıyla Ankaraspor Maçında İlk Golünü Attı; Siftah Yaptı

Koray Yağcı, Ispartaspor Formasıyla Ankaraspor Maçında İlk Golünü Attı; Siftah Yaptı

SPOR 30.01.2023 16:54:00 0
Koray Yağcı, Ispartaspor Formasıyla Ankaraspor Maçında İlk Golünü Attı;  Siftah Yaptı

Ispartaspor’un devre arası transfer döneminde renklerine bağladığı 19 yaşındaki Forvet oyuncu Koray Yağcı, Ankaraspor maçında bulduğu golle Yeşil – Pembeli formayla ilk golünü atarak siftah yaptı.

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, Ankaraspor maçını devre arası transfer döneminde Hatayspor’dan transfer ettiği Forvet oyuncu Koray Yağcı’nın attığı golle kazandı. 

KORAY YAĞCI İLK GOLÜNÜ 

ATARAK SİFTAH YAPTI 

Ligin 21. Haftasında deplasmanda Ankaraspor’la karşılaşan ve maçtan 2 – 1 galip ayrılan Ispartaspor’da yeni transfer Koray Yağcı, Ispartaspor’daki üçüncü maçında golle tanıştı. 

Bilindiği gibi, 10 Ocak 2023 tarihinde Ispartaspor’a gelen Forvet Futbolcu Koray Yağcı, ligin ilk maçı olan ve Ispartaspor’un deplasmanda 4 – 0 mağlup olduğu Amedspor maçında, maçın 64. Dakikasında Ömer Çiçek’in yerine girmiş ve gol atmaya muvaffak olamamıştı. İkinci yarının ikinci maçı olan Erokspor açında ise maçın 63. Dadikasında Bahattin Berke Demircan’ın yerine giren Forvet oyuncu ikinci maçında da golle tanışamamıştı. Koray Yağcı, geçtiğimiz Cumartesi günü Ispartaspor’un deplasmanda oynadığı Ankaraspor maçında, maçın 61. Dakikasında Erokspor maçında olduğu gibi yine Bahattin Berke Demircan’ın yerine oyuna girdi ve oyuna girişinin 4. Dakikasında maçın da 65. Dakikasında topu ağlara göndererek takımının 2. Golünü kaydederek Ispartaspor’u 2 – 1 galip duruma getiren golü kaydetmişti. 

İŞTE KORAY YAĞCI’NIN ISPARTASPOR’A 

GELİNCEYE KADAR OLAN HAYAT HİKAYESİ 

Koray Yağcı, 19 Şubat 2003 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Futbol kariyerine 2018 yılında, henüz 15 yaşındayken Beşiktaş alt yapısında başlayan Koray Yağcı, U16, U17, U19 takımlarında forma giymelerinin ardından belirli periyodlarla A takım kadrosunda da yer bulmaya başladı. Forvet mevkisinde forma giyen oyuncu, 2021 Ocak ayında kulübü Beşiktaş ile profesyonel sözleşme imzalamıştı. Daha sonra Hatayspor’a kiralandı. Hatayspor’dan sonra ise Ispartaspor söz konusu futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °