Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Komşuya Şehit Ateşi Düştü!

Komşuya Şehit Ateşi Düştü!

ISPARTA 23.12.2023 12:41:00 0
Komşuya Şehit Ateşi Düştü!

Dün gece, Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucunda 6 askerimiz şehit oldu. Komşu ilimiz Afyonkarahisar’a da şehit ateşi düştü. Afyonlu Piyade Teğmen Ramazan Günay, hain saldırıda şehit oldu.  Şehit Teğmen Günay’ın naaşı bugün Sinanpaşa ilçesi Güney Kasabası Çalışlar Mahallesi Mezarlığında Defnedilecek.

ACI HABER AİLESİNE ULAŞTIRILDI

Konuyla ilgili bir duyuruda bulunan Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Sayın Malül Gazi İsmail Kumartaşlı; "Şehidimiz P. Tğm. Ramazan GÜNAY Ailesinin İsteği Üzerine, Afyonkarahisar, Sinanpaşa, Güney Kasabası, Çalışlar Mahallesi Mezarlığında Defnedilecektir.

ŞEHİT P. TĞM. RAMAZAN GÜNAY KİMDİR?

Şehit P.Tğm. Ramazan Günay, Hakkari 1. Dağ Ve Komando Tugayına bağlı üste görevli Teğmendi. Görev yaptığı askeri üste teröristlerle yaşanan çatışma sonrası şehit düşen P. Tğm. Ramazan Günay İzmir'de yaşayan ailesine şehadet haberi ulaştı. Pençe operasyonu da şehit düşen P. Tğm. Ramazan Günay aslen  Afyonkarahisarlıdır.  İlk orta ve lise eğitimini Afyonkarahisar’da  gören Ramazan Günay Asker olmak için Milli Savunma Üniversitesi'nin ön seçim sınavını kazandıktan sonra mülakat ve diğer aşamaları da geçerek, Milli Savunma Üniversitesi Anafartalar Taburuna yerleşen Ramazan Günay buradan başarı ile mezun oldu. Şehit Ramazan Günay son olarak Hakkari’de görev yapıyordu.  Burada bulunduğu askeri üste terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit oldu.


Anahtar Kelimeler: Komşuya Şehit Ateşi Düştü!
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °