Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Komşumuz Burdur’da Tren Sevinci; Isparta Treni Oraya da Uğrayacak

Komşumuz Burdur’da Tren Sevinci; Isparta Treni Oraya da Uğrayacak

ISPARTA 10.01.2024 16:21:00 0
Komşumuz Burdur’da Tren Sevinci;  Isparta Treni  Oraya da  Uğrayacak

Komşu il Burdur’da Tren sevinci yaşanıyor. Geçtiğimiz ay seferlerine başlayan Isparta – İzmir Güller Ekspresi Treninin Burdur’a da uğramasına karar verildi. TCDD Taşımacılık Güller Ekspresi'nin Burdur’a da uğrayacak olmasını 'Burdur’a Büyük Müjde’ olarak duyurdu. 

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık resmi Instagram hesabından 15 Ocak’ta Burdur’a gelecek olan Güller Ekspresini müjde olarak duyurdu.

15 YIL ARADAN SONRA 

BURDUR’A TREN GELİYOR 

Kurumun İnstagram hesabından yapılan açıklamada, “Ege'nin İncisi İzmir ile Güller Diyarı Isparta'yı buluşturan Güller Ekspresi 15 Ocak 2024 tarihi itibarıyla yöresel lezzetleriyle ünlü Burdur'da yolcuları ile buluşacak! Burdur’dan da yolcu almaya başlayacak olan Güller Ekspresi yolcuları için şimdi konforlu seyahat zamanı! Burdur halkına ve seyahat tutkunlarına hayırlı olsun” ifadeleri paylaşıldı.

2008 YILINDA DURDURULMUŞTU… 

2008 yılında durdurulan ve 15 yıldır yapılamayan yolcu treni seferleri şehirde yıllarca gündem edilmişti. Daha önce Göller Ekspresi olarak devam eden seferler 15 Ocak’tan itibaren Güller Ekspresi yolculara hizmet verecek. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °