Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Komşu’dan Isparta Türk Eğitim – Sen’e; Hayırlı Olsun Ziyareti Komşu’dan Isparta Türk Eğitim – Sen’e; Hayırlı Olsun Ziyareti

Komşu’dan Isparta Türk Eğitim – Sen’e; Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 14.03.2022 19:39:00 0
Komşu’dan Isparta Türk Eğitim – Sen’e; 
Hayırlı 
Olsun 
Ziyareti  
Komşu’dan Isparta Türk Eğitim – Sen’e; 
Hayırlı 
Olsun 
Ziyareti
Burdur Kamu – Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim – Sen Şube Başkanı Orhan Akın Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi Başkanı Yahya Hakan Çelik ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.  
 
Burdur Kamu – Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim – Sen Şube Başkanı ve aynı zamanda Burdur Kent Konseyi Başkanı Orhan Akın Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi Başkanı Yahya Hakan Çelik ve yönetimini Halı Sarayı 2. Kattaki Sendika Merkezindeki makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.  
AKIN; “HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Burdur Kamu – Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim – Sen Şube Başkanı Orhan Akın, geçtiğimiz Kasım ayında yapılan genel kurulda Şube Başkanlığı görevine seçilen Yahya Hakan Çelik’e yeni görevinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak,  Türk Eğitim – Sen olarak Burdur’da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek ilgi alaka ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Ziyarette ayrıca, iki komşu ilin eğitim konusunda yapılan çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.
ÇELİK; “NEZAKETİNİZDEN
DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”
Burdur Kamu – Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim – Sen Şube Başkanı Orhan Akın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi Başkanı Yahya Hakan Çelik de ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı Orhan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.
“İLİMİZDE SENDİKAMIZI YÜKSELTMEK
İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Orhan Başkanımıza, şahsım ve şubem için söyledikleri dilek ve temennileri için de ayrıca teşekkür ediyorum. Ali Balaban Başkanımızın görevinden ayrılmasından sonra bu görev yaptığımı genel kurul toplantısında bana tevdi edildi. İnşaallah ilimizde şubemizi bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkarmak için gayret göstereceğiz. Ben, çalışmalarında kardeş şubemiz olan Türk Eğitim – Sen Burdur Şubemize başarılar diliyorum” dedi.
 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °