Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Koku sorununu Erdoğan’a iletti

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki muhtarlar toplantısına katılan Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit, Isparta’nın en büyük sorunu olan Sav’daki koku problemini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiğini ve kendisinin konuyla bizzat ilgi

ISPARTA 26.12.2015 17:45:00 0
Koku sorununu Erdoğan’a iletti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Beştepe’de muhtarlarla buluşmaya devam ediyor. geçtiğimiz Çarşamba günü Isparta’dan bir grup muhtar davet üzerine Beştepe’ye gitti. Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan, önce muhtarlara hitap etti daha sonra da sorunlarını dinledi. Isparta grubunun içinde yer alan Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birebir görüşme fırsatı yakaladı. Yiğit, Isparta’nın en büyük sorunu olan Tabakhane ve Sav’daki koku problemini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiğini söyledi.
KOKU SORUNUNU KENDİSİNE İLETTİM
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçen yılki davetine Umre’de olduğu için katılamadığını ifade eden Yiğit, bu yıl gelen davete katıldığını söyledi. Yiğit, “Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Sayın Cumhurbaşkanımız bize hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından yemeğe çıktık. Orada Sayın Cumhurbaşkanımızla aynı masaydık. Aramızda 2 kişi vardı. Birisi Bitlis’ten gelen bir muhtar onun yanında da genel sekreter vardı. Orada Sayın Cumhurbaşkanımızla birebir görüşme fırsatım oldu. kendisi Isparta’nın sorunlarını sordu. Bende Sayın Cumhurbaşkanımıza Isparta’nın en büyük sorununun Tabakhane ve Sav’ın koku sorunu olduğunu belirttim. Isparta’ya gelen misafirler açısından bu kokunun pek hoş olmadığını söyledim. Kendisi not aldı ve ilgileneceğini söyledi. Ben giderken Isparta’nın büyük sorunu olarak bunu istek kağıtlarına yazalım demiştim. Diğer arkadaşlar da inşallah yazmışlardır. Ben hem yazdım hem de sözlü olarak bildirdim” şeklinde konuştu.
OKUL AÇILIŞINA DAVET ETTİM
Öte yandan Hızırbey Mahallesi’ne yapılan okul inşaatının Şubat ayında sona ereceğini belirten Yiğit, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı açılışa davet ettiğini belirterek, “Ancak yoğun çalıştığından gelemeyeceğini söyledi. okulun hayırlı olması temennisinde bulundu” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °