Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Kobuk Adaylığını Açıkladı TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi Kongreye Gidiyor; Uranlı Görevi Bırakıyor

Kobuk Adaylığını Açıkladı TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi Kongreye Gidiyor; Uranlı Görevi Bırakıyor

ISPARTA 19.08.2022 12:12:00 0
Kobuk 
Adaylığını 
Açıkladı
TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi Kongreye Gidiyor; 
Uranlı
Görevi
Bırakıyor
HABER: Yunus ÖZLER
TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi’nin olağan kongresi yarın yapılacak. Uzun yıllar Şube Başkanı olarak görev yapan Kuddusi Uranlı kongredeki seçimlerde tekrar aday olmayarak görevi bırakacak. Aynı Müdürlükte görev yapan ve aynı zamanda Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi olan Ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Kobuk Şube Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
 
Kısa adı Memur – Sen olan Memur Sendikaları Konfederasyona bağlı hizmet veren Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikasının (TOÇ BİR – SEN) 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı yarın Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek. Kongre saat 11.00’de başlayacak.
BAŞKAN KUDDUSİ
URANLI GÖREVİ
BIRAKIYOR
TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi gidiyor. Mevcut Başkan Kuddusi Uranlı’nın bu seçimlerde aday olmayacağı öğrenilirken Tarım ve Orman Isparta İl Müdürlüğünde görev yapan ve aynı zamanda Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi olan Ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Kobuk adaylığını açıkladı.
MEHMET KOBUK AYNI ZAMANDA
ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI İL TEMSİLCİSİ
Bilindiği gibi; TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanlığına aday olan Mehmet Kobuk, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Isparta İl Temsilciliğinin geçtiğimiz yıl Aralık ayında yapılan 28. Olağan Genel Kurulu toplantısında yapılan seçimde İl Temsilciliğine seçilmiş ve yaklaşık 9 aydır bu görevi yürütüyor. 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °