Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

KIZILAY Isparta Şubesi’nden; Medya32’ye Ziyaret

KIZILAY Isparta Şubesi’nden; Medya32’ye Ziyaret

ISPARTA 25.07.2023 17:37:00 0
KIZILAY Isparta Şubesi’nden;  Medya32’ye Ziyaret

Türk Kızılayı Isparta Şubesi Çalışanı Çiğdem Akalın ve Kızılay Gönüllüleri, Medya32 İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Yunus Özler’i ziyaret etti. Türkyılmaz, Özler’in 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayarak, Isparta’da habercilik konusunda verdiği hizmetlerden dolayı Özler’i tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

AKALIN; “ISPARTA HALKININ BİLGİLENDİRİLMESİ

NOKTASINDA ÇOK ÖNEMLİ BİR MİSYON ÜSTLENİYORSUNUZ”

Gerçekleştirilen ziyarette yaptığı konuşmada basının önemine değinen Türk Kızılayı Isparta Şubesi Çalışanı Çiğdem Akalın; “Basın bir toplum için son derece önemli bir unsur. Zira, gazeteler, televizyonlar ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte hizmet vermeye başlayan internet siteleri bu noktada son derece önemli bir misyonu üstleniyorlar. Isparta halkı, şehirde olup bitenleri sizlerin sayesinde öğreniyor. Biz de Kızılay olarak yaptığımız çalışmaları kamuoyuna duyurabilmek için sizlerden yani basınımızdan çok destek alıyoruz. Bu konuda özellikle size çok teşekkür ediyorum. Zira, medya32’nin bizim haberlerimizi yayınlama konusunda ayrıca bir desteği var. Bundan dolayı da büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

ÖZLER; “NAZİK ZİYARETİNİZDEN

DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Türk Kızılayı Isparta Şubesi Çalışanı Çiğdem Akalın ve Kızılay Gönüllülerinin kendisine yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Medya32 İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Yunus Özler de konuşmasında; “Bilindiği gibi ben aynı zamanda İHH yönetim kurulundayım. Bir anlamda Kızılay ile İHH kardeş kuruluş de biliriz. Çünkü, siz de biz de hayır işyerinde koşturuyoruz. Tabi ben ayrıca gazeteciyim ve biz gazeteci olarak sürekli sizin çalışmalarınızı takip edip haber yaparak kamuoyuna duyuruyoruz. Gerek şahsımı ziyaretiniz gerekse 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlamanız bizi son derece mutlu etti. Bu nazik ziyaretinizden dolayı size teşekkür ediyorum” dedi.


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °