Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Kısa Sürede Isparta’nın Yıldız’ı Oldu

Kısa Sürede Isparta’nın Yıldız’ı Oldu

ISPARTA 28.04.2023 17:31:00 0
Kısa Sürede  Isparta’nın  Yıldız’ı Oldu

CHP Isparta Milletvekili Adayı Hatice Yıldız, aday adaylığı sürecinden bu yana sahada en çok görülen isimlerden biri oldu. Listelerin açıklanmasıyla birlikte kendisine 4. sırada yer bulan Hatice Yıldız, sahada 1. sıra adayı gibi çalışarak kısa sürede Isparta’nın sevgisini kazandı ve adeta Isparta siyasetinin yıldızı oldu. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta 4. sıra Milletvekili Adayı Hatice Yıldız… 2006 yılında SDÜ Hastanesi’nde Diyetisyen olarak başladığı görevinden Milletvekili adayı olmak için istifa etmişti. Aday adaylığı sürecinden bu yana da sahada en çok görülen ve adından en çok söz ettiren siyasetçiler arasına girmeyi başardı. 

CHP’nin 4. sıra milletvekili adayı Yıldız, adeta 1. sıra adayı gibi çalışarak ilçelerde, beldelerde, köylerde ve kent merkezinde sevilen bir isim oldu. 

Seçim kampanyası sürecinde birleştirici bir üslupla ön plana çıkan Yıldız, içtenliği ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

CHP emektarı bir ailede büyüyen Yıldız, aktif siyasette her ne kadar yeni olsa da aslında uzun yıllardan bu yana hep siyasetin ve sivil toplumun içinde oldu. 

Özellikle aile, kadın, çocuk, eğitim, çevre ve doğa, ekonomi ve elbette sağlık politikaları konusunda başarılı bir vizyon sergileyen Hatice Yıldız’ın seçim kampanyası da hızlı bir şekilde devam ediyor. 

 


Anahtar Kelimeler: Sürede Isparta’ Yıldız’
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °