Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Kış Kapıda Yalnız Bırakma Isparta İHH Yoksulların Yardımına Koşmaya Devam Ediyor; Kar – Kış Demeden Yardım…

Kış Kapıda Yalnız Bırakma Isparta İHH Yoksulların Yardımına Koşmaya Devam Ediyor; Kar – Kış Demeden Yardım…

ISPARTA 2.03.2022 12:16:00 0
Kış Kapıda
Yalnız Bırakma
Isparta İHH Yoksulların Yardımına Koşmaya Devam Ediyor; 
Kar – Kış 
Demeden 
Yardım…
İHH İnsani Yardım Vakfı (İHH), Isparta’da yaşayan ihtiyaç sahibi Suriyeli, Afganistanlı, Sudanlı gibi mültecilerin ailesine gıda, odun, kömür, giyecek ve yiyecek dağıtımını kar – kış demeden zor şartlar altında bile sürdürüyor.
 
ISPARTA İHH İLE
YOKSULLARIN YÜZÜ
BU YIL KIŞ DA GÜLÜYOR
Çeyrek asrı aşkın bir süredir her yıl gıda başta olmak üzere giyecek ve yakacak yardımları yapan, bağışçıların zekât, sadaka, fitre ve bağışlarını; savaş, işgal ve doğal afet bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine uzak yakın demeden ilk elden ulaştıran Isparta İHH, bu yıl yine yetimlerin ve ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürerek toplamda beş binden fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor.
3 BİN AİLEYE GIDA
YARDIMI ULAŞTIRILIYOR…
‘Kış Kapıda Yalnız Bırakma’ sloganı ile çalışmalarını gerçekleştiren Isparta İHH ekipleri, 30 yıllık tecrübenin verdiği güvenle ulaştıkları bölgelerde yardıma muhtaç insanların, mültecilerin, yetim ailelerinin kapılarını çalarak, yardımlaşmanın en güzel örneğini yaşatıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’de ve dünyada olduğu gibi Isparta’da da yetimler ile ailelerine destek olan Isparta İHH, yardımlarda bulunulacak. İHH’nın tüm bu yardımlarından Isparta’da kış mevsimi boyunca yaklaşık üç bine yakın kişi istifade edecek.
AKÇİL; "HER ZAMAN YARDIMA
MUHTAÇLARIN YANINDAYIZ"
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil; “Bu Kış mevsiminde Isparta’mızda yaklaşık üç bin kişi, hayırseverlerin bağışlarından faydalanacak. Bağışçılar, “Az sadaka, çok belayı def eder” diyerek ibadet anlayışı ile yardımlarını İHH aracılığı ile mağdur ve mazlumlara gönderilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. İlimizde ise kış boyunca 3 bin kişiye ulaştırılacak” dedi.
ISPARTA İHH'NIN YAPTIĞI YARDIMLARDAN GÖRÜNTÜLER; 





 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °