Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Kırşehir Belediyespor’da; Hakan Karaca Görevinden İstifa Etti!

Kırşehir Belediyespor’da; Hakan Karaca Görevinden İstifa Etti!

SPOR 3.04.2022 06:48:00 0
Kırşehir Belediyespor’da; 
Hakan Karaca 
Görevinden 
İstifa Etti!
2. Lig Beyaz Grup takımlarından Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktörü Hakan Karaca, dün yönetim kurulu ile yaptığı görüşmenin ardından görevinden ayrıldı.
 
Son olarak Zonguldakspor karşısında alınan beraberlik ve 7 maçlık galibiyet hasretinin ardından ayrılık kararı çıktı. Yeşil-beyazlılarda yönetim teknik direktör Hakan Karaca ile bugün Güneykent Tesisinde görüşme gerçekleştirdi.
YÖNETİMLE BİR SAAT
SÜREN TOPLANTI
Kırşehirde yayın yapan Umut Haber Gazetesinde yer alan habere göre; Yaklaşık 1 saat süren toplantının ardından Hakan Karaca tesisten ayrıldı. Yapılan görüşmede ayrılık kararı çıktı. Kırşehir Belediyespor'un yarın kendi sahasında oynayacağı Nazilli Belediyespor maçına Kaleci antrenörü Sinan Özdoğan ve Hacı Ahmet Çelik çıkacak.
TEKNİK DİREKTÖR HAKAN
KARACA; “HAKKINIZI HELAL EDİN”
Görevinden ayrılan Hakan Karaca yaptığı açıklamada, “Ben memleketime katkı sağlamaya geldim. Mevkide değil zirve için savaşmaya geldim. Futbolcuların gönül borcu olmadığı yerde memlektime vefa borcum var diye geldim. Onlar bu memleketin sevdasında ellerini taşın altına koymuyorlarsa benim vefam da yeri geldiğinde o taşı alıp kenara çekilmeyi bilmeyi gerektirir. Başta sayın Belediye başkanım Selahattin Ekicioğlu kulüp başkanım Mustafa Bulut, Murat Tekdoğan Battal Çelik’e Ceyhan Yıldız, Kenan beye, Mustafa Tuncay’a, bize destek veren tüm Taraftar gruplarına ve liderlerine, birlikte çalışmaktan çok keyif aldığım kulüp çalışanlarına ve büyük Kırşehirspor camiasına teşekkür ederim. Beni aranıza aldınız, bağrınıza bastınız. Benden yana hakkım helal olsun sizler de hakkınızı helal edin” dedi.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °