Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Kırmızı – Siyahlılar Rakibine Penaltı Atışlarında Yenildi; Emrespor’dan Buraya Kadar…

Kırmızı – Siyahlılar Rakibine Penaltı Atışlarında Yenildi; Emrespor’dan Buraya Kadar…

ISPARTA 4.07.2021 05:29:00 0
Kırmızı – Siyahlılar Rakibine Penaltı Atışlarında Yenildi; 
Emrespor’dan 
Buraya Kadar…
Bölgesel Amatör Lig 3. Lige terfi Play – Off çeyrek final maçında bugün Şuhut İlçe Stadyumunda Anadolu Üniversitesispor ile karşılaşan Isparta Emrespor 90 dakikası ve uzatma dakikaları 0 – 0 golsüz sona eren maçın penaltı atışlarında rakibine mağlup olarak 3. Lige çıkma umutlarını başka bahara bıraktı.
 
BU SEZON OLMADI
HEDEF; GELECEK SEZON
Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 6. Grupta mücadele eden ve grubu lider olarak tamamlayıp BAL 3. Lige terfi Play – Off maçlarına katılmaya hak kazanan Isparta Emrespor kendisini 3. Lige taşıyacak olan ilk basamak olan Play – Off çeyrek final maçını bugün oynadı.
PLAY – OFF’TA İLK
RAKİBİNE BOYUN EĞDİ
Bu doğrultuda Isparta Emrespor bugün çeyrek final maçında Anadolu Üniversitesispor ile karşılaşacak. Komşu ilimiz Afyon’un Şuhut İlçe Stadyumunda oynanan ve saat 17.30’da başlayan tek maçlı eleminasyon usulüne göre oynanan maçta Kırmızı – Siyahlılar rakibine boyun eğerek daha ilk turda 3. Lige veda etmiş oldu.
EMRESPOR
PENALTILARDA YIKILDI
Maçın 90 dakikası yani normal süresi 0 – 0 golsüz berabere sonuçlandı ve maç 15’er dakikalık iki devre uzatmak dakikaları oynandı. Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca 120 dakika 0 – 0 sona erdi. Bunun üzerine maç penaltı atışlarına kaldı. Penaltı atışlarında rakibine mağlup olan Isparta Emrespor, play  off maçlarına veda etmiş oldu
MAÇTAN SONRA
OLAYLAR ÇIKTI
Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; maç sonunda olaylar çıktığı ve Isparta Emresporlu yöneticilere polis tarafından biber gazı sıkıldığı öğrenildi.
 

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °