Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Kırmızı – Siyahlılar BAL’da İlk Maçına Çıkıyor; Emrespor İçin Lig Yeni Başlıyor

Kırmızı – Siyahlılar BAL’da İlk Maçına Çıkıyor; Emrespor İçin Lig Yeni Başlıyor

ISPARTA 13.06.2021 06:55:00 0
Kırmızı – Siyahlılar BAL’da İlk Maçına Çıkıyor; 
Emrespor 
İçin Lig Yeni 
Başlıyor
Geçtiğimiz yıl Isparta Süper Amatör Ligde şampiyon olan ve BAL'da mücadele etme hakkı kazanan Emrespor, 13 Haziran Pazar günü yani bugün ligin ilk maçına çıkıyor. Kırmızı – Siyahlılar geçen hafta başlayan ligin ilk haftasını bay geçirmişti. Akşehirspor ile Milli Egemenlik Sahasında saat 17.00’de karşıya gelecek.
 
EMRESPOR İÇİN
İLK MAÇ İLK HEYECAN
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 6. Grupta ikinci hafta maçları bugün oynanacak maçlarla devam edecek. Geçen haftayı maç yapmadan geçen Isparta temsilcisi Emrespor bugün sahasında Akşehirspor’u konuk edecek.
Bugün Milli Egemenlik Sahasında oynanacak Emrespor - Akşehirspor maçını yönetecek hakem triyosu da belli oldu. TFF'den yapılan açılmaya göre karşılaşmayı Antalya bölgesinden Mazlum Doğan Bodur yönetecek. Bodur’un yardımcılıklarını ise yine Antalya bölgesinden Hakan Erbaş ve Mehmet Eren Küçükkeçeci yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemliğini ise İbrahim Güner yapacak.
“HIRSLI VE HEYECANLIYIZ”
Sezonun ilk maçı olması dolayısıyla heyecanlı olduklarını söyleyen Isparta 32 Emrespor Teknik Direktörü Mustafa Özsavlu; “Emrespor takımı olarak sezonun ilk maçına çıkıyoruz ve sezonu bir anlamda evimizde açıyoruz. Heyecanlıyız. Heyecanlı olduğumuz kadarıyla da hırslıyız. Emrespor’un bu ligde ses getireceğini herkese göstereceğiz. En büyük handikapımız ise taraftarımızın olmayışıdır. Koronavirüs pandemisi nedeniyle maçlara taraftar alınmayacak. Bu da bizim için en büyük dezavantaj olacak” dedi.
EMRESPOR’DA
MORALLER YERİNDE
Öte yandan, aylardır ligin başlamasını bekleyen ve ligin oynanacağının belirlenmesinin ardından da günlerce bu maçın hazırlıklarını yapan Emresporlu futbolcuların morallerinin yerinde olması gerek yönetimi gerek ise teknik heyeti sevindiriyor.
GÖLYAZISPOR’UN
BUGÜN MAÇI YOK
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 6. Grupta ikinci hafta maçında bugün Emrespor ile Akşehir karşılaşırken, grubun diğer takımı Gölyazıspor ise haftayı bay yani maç yapmadan geçirecek.
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °