Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Kimsenin haberi olmadan oraya gitti!

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, bir düğün için geldiği Isparta'da sessiz sedasız İslamköy'e gitti. Demirel'in kabrini ziyaret etti, müzede fotoğraflama çalışması yaptı.

ISPARTA 2.09.2016 07:36:00 0
Kimsenin haberi olmadan oraya gitti!
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, geçtiğimiz hafta sonunda Disiplin Kurulu Üyesi Av. Faik YıIdız'ın oğlunun düğünü için Isparta’ya geldi. Düğünden sonra Isparta Barosu ekibi ile vedalaşan Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, habersiz bir şekilde İslamköy’e gitti. Çalca Tepe'de 9.Cumhur-başkanı Süleyman Demirel'in kabrini ziyaret eden Feyzioğlu, daha sonra Demokrasi Müzesi'nde saatlerce inceleme yaptı, fotoğraflama çalışması yaptı. Feyzioğlu'nun habersiz bir şekilde yaptığı İslamköy ziyareti facebook hesabından daha sonra yaptığı paylaşımla ortaya çıktı. Demirel'in fotoğrafları ve belgelerini paylaşan Feyzioğlu, şu mesajı verdi:
"Isparta’ya geldim, dostlarımla kucaklaştım. Ayrılırken, sessiz sedasız, kimselere söylemeden, kendi başıma önce Süleyman beyin kabrini, sonra Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi'ni ziyaret ettim. Sergilenen fotoğrafların ve yazıların fotoğrafını çektim.
Vakit ayırabileceklerden ricam, bunları ekranda büyüterek incelemeleri ve altındaki yazıları sindire sindire okumaları. Kızarak, söverek, suçlayarak ya da özlemden ağlayarak değil. Türkiye'nin yakın tarihinde neler olmuş, neler söylenmiş, ne dersler alınabilir, bunları görmeye çalışarak.
Biliyorum bazıları Süleyman beye öfkelerini bazıları sevgilerini yazacak, bazı yeminli öfkelilerde yine bana sayıp dökecek, bu vesileyle. Olsun, ben kaç kişiye bu müzenin mesajını ulaştırabilirsem, onunla mutlu olurum. Selam ve saygılarımla"

Akdeniz

Anahtar Kelimeler:
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °