Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'den; Başkan Tural'a Ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'den; Başkan Tural'a Ziyaret

ISPARTA 17.12.2021 17:42:00 0
Kepez Belediye Başkanı Tütüncü
Kepez Belediye Başkanı aynı zamanda Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Başkanı Adlıhan Dere'yle birlikte Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural'ı ziyaret etti.
 
Birlik Özel Defterini imzalayan Başkan Tütüncü,  Eğirdir'de düzenlenen Akdeniz Belediyeler Birliği toplantısının ardından Birlik Başkanı Ahmet Tural'ı ziyaret ettiklerini söyledi.
 
Başkan Tütüncü ziyaretle ilgili açıklamasında  " Ahmet Başkanımızı ziyaret etmeden gitmek olmazdı. Kendisi hem Isparta'nın hem de bölgenin esnaf teşkilatının başkanıdır. Kendisini ve yaptığı çalışmaları  yakından takip ediyorum. Kendisine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Bu vesileyle de Ahmet Başkanımızın şahsında Isparta'nın ve tüm bölgemizin esnafına saygı ve selamlarımı iletiyorum" dedi.
 
Birlik Başkanı Ahmet Tural da "Bizim esnafımız kadirşinastır. Kendisine yapılan hizmetleri asla unutmaz. Sizlerin de  Kepez Belediyesi olarak esnafımıza ve Kepez halkına sunduğunuz hizmetleri yakından takip ediyor, bu  hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi iletiyor, bundan sonra vereceğiniz hizmetlerde başarılarınızın devamını diliyorum " diye konuştu. Ziyaret iyi dilek temennileriyle son buldu.
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °