Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Kendinizi kepaze ediyorsunuz

Özellikle sosyal medya üzerinden Saat Kulesi ile ilgili gelen eleştirilere yanıt veren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Herhalde seçim yaklaşıyor. Bunlar ucuz siyaset. Eğer belediye başkanlığına aday olacaksan bu şekilde o

ISPARTA 5.09.2016 06:01:00 0
Kendinizi kepaze ediyorsunuz
Isparta Belediyesi tarafından Özkanlar Kavşağı alt geçidinin üzerine inşa edilen saat kulesi tartışmaya yol açtı. Yapılan eleştirilere Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan yanıt gecikmedi. Etnografya Müzesi’nin de saat kulesi gibi eleştirildiğini ancak şimdi Isparta’nın şerefi olduğunu belirten Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Herhalde seçim yaklaşıyor. Saat kulesidir, falandır, filandır bir sürü tenkitlere başladılar. Etnografya müzemizi de günlerce tenkit yaptılar. Şimdi Isparta’nın şanı şerefi oldu. Kültürü oldu. Isparta, olayla bağdaştı. Her gelen misafirimize orada Türk kültürünü gösteriyoruz, onur kazandırıyoruz. Onlar şimdi bizden özür dilemesi lazım. Gökubbe kullanılmıyor diyorlar. Buranın yapımı daha devam ediyor. Yapımı halindeyken orası kullanıldı. Bugün altıncı fuar bağlantısı yapıldı. Kitap fuarı bile olacak orada.
EĞER BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLACAKSAN BU ŞEKİLDE OLMAZ
Bu arkadaşlar lüzumsuz tenkitler yapıyorlar. Lüzumsuz yere internetlerde yazıyorlar. Bunlar ucuz siyaset. Eğer belediye başkanlığına aday olacaksan bu şekilde olmaz. kendinizi kepaze ediyorsunuz. Yanlış beyanatlar vererek birini çürüterek basamaklar yapmak istiyorsunuz. O basamaklar olmaz ey internetlerle oynaşan vatandaşlar” diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °