Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Keçiborlu Belediyespor Deplasmandan; Bir Puanla Döndü

Keçiborlu Belediyespor Deplasmandan; Bir Puanla Döndü

SPOR 24.10.2023 16:50:00 0
Keçiborlu Belediyespor Deplasmandan;  Bir Puanla Döndü

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Keçiborlu Belediyespor ligin ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Sivaslı Belediyespor takımı ile 2 – 2 berabere kalarak Isparta’ya bir puanla döndü. 

BAL Liginde geçen hafta başlayan heyecan bu hafta da devam etti. 

SEZONUN İLK PUANINI ALDI 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) da Isparta’yı temsil eden ve 5. Grupta mücadele eden Keçiborlu Belediyespor deplasmanda Uşak ilinin ekibi Sivaslı Belediyespor takımı ile karşılaştı. Sarı – Kırmızılılar, sahadan 2 – 2 beraberlikle ayrılarak sezonun ilk puanını almış oldular. 

MAĞLUP DURUMA DÜŞTÜ 

BERABERLİĞİ YAKALADI 

Keçiborlu Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligi 5. Grup ikinci hafta maçında önceki gün Uşak Karaağaç Barış Battal Stadı'nda Sivaslı Belediyespor'la karşı karşıya geldi. Maçın 10. dakikasında Serkan Yeşilyurt'un golüyle 1-0 öne geçen Sivaslı Belediyespor, maça önde başladı. Ancak 16. dakikada rakip Keçiborlu futbolcu Umut İrşik'in golüyle durum eşitlendi: 1-1.

Sivaslı Belediyespor, 37. dakikada Alperen Ayvaz'ın golüyle beraberlik bozuldu ve Uşak temsilcisi öne geçti: 2-1. İlk devre, Sivaslı Belediyespor'un 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı. 

İkinci yarıya skor avantajıyla başlayan Sivaslı Belediyespor,  77. dakikada karambolde yediği golle Keçiborlu Belediyespor durumu 2-2 yaptı.

ISPARTA’YA BİR 

PUANLA DÖNDÜ 

Maçta başka gol olmazken Sivaslı Belediyespor, evinde 2 puan kaybederek maçı 2-2 berabere tamamladı ve Isparta Temsilcisi Keçiborlu Belediyespor bu sonuçla memleketine bir puanla döndü. 

9. SIRADA YER ALDI

Geçen haftayı sahasında Manavgat Belediyespor’a 3 – 0 mağlup olarak kapatan Keçiborlu Belediyespor, önceki gün alınan bu sonuçla birlikte ligde 9. sırada yer alıyor.

BAL 5. GRUP 2. HAFTA TOPLU SONUÇLARI VE PUAN DURUMU: 


Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °