Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Kazanmaktan Başka Çare Yok! Ispartaspor’da Tek Düşünce; ÜÇ PUAN!

Kazanmaktan Başka Çare Yok! Ispartaspor’da Tek Düşünce; ÜÇ PUAN!

ISPARTA 18.12.2023 18:09:00 0
Kazanmaktan Başka Çare Yok!  Ispartaspor’da Tek  Düşünce; ÜÇ PUAN!

Ispartaspor sezonun 18. Hafta mücadelesinde yarın kendi saha ve seyircisi önünde lider Kastamonuspor ile son derece zorlu bir mücadeleye çıkacak. Yeşil – Pembeli temsilcimiz bu zorlu karşılaşmadan mutlak 3 puan alma adına sıkı bir hazırlık yaptı.  

KAZANMAKTAN

BAŞKA ÇARE YOK!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle 2. Sıradan 5. Sıraya kadar gerileyen temsilcimiz Ispartaspor sezonun 18. Haftasında şampiyonluk mücadelesi veren ve grup lideri olan Kastamonuspor takımı ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürdü. Grupta sadece bir yenilgisi bulunan ve 29 gol atıp kalesinde 14 gol gören konuk takım ligde 37 puanla liderlik koltuğunda alıyor.

ISPARTASPOR’DA

TEK DÜŞÜNCE ÜÇ PUAN

Hafta boyunca Teknik Direktör Hakan Karaca nezaretinde bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, kritik maçla ilgili dün hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Kastamonuspor ile oynanacak sezonun 18. Hafta mücadelesinden mutlak 3 puanla ayrılmak isteyen Yeşil – Pembeli temsilcimiz çalışmalarını yoğun bir programla gerçekleştirdi. Ancak, Yeşil – Pembeli ekipte önce kadro dışı kalıp ardından takımdan ayrılan Kaptanlar Osman Torun ve Cem Özdemir’in yoklukları büyük handikap. Bu iki önemli futbolcunun yerlerine oynayacak futbolcuların ne kadar doldurabileceği ise maçta belli olacak.  

SON DERECE

ZORLU BİR MAÇ

Ligin ilk yarısının son iki haftasında zorlu bir lig maratonuna giren temsilcimiz Ispartaspor, yarın Isparta Atatürk Stadında oynayacağı Kastamonuspor maçıyla birlikte haftaya deplasmanda yine şampiyonluk ekiplerinden Iğdır FK ile çok kritik maçlara çıkacak. İç saha ve deplasmanda oynayacağı bu iki karşılaşma Yeşil – Pembeli temsilcimiz açısından büyük önem taşıyor. Zira, Kastamonuspor ve deplasmanda oynanacak Iğdır FK maçları temsilcimizin ilk yarıdaki konumunu belirleyecek. Galibiyetler alması halinde zirveye ortak olacak. Mağlubiyetler alması halinde ise Play – Off potasından dışarıda kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. 

Yarın Isparta Atatürk Stadında oynanacak ve saat 14.00’de başlayacak olan Kastamonuspor maçını temsilcimiz Ispartaspor kayıpsız geçmek için son derece zorlu bir mücadele verecek.

 


Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °