Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Kazanmaktan Başka Çare Yok! Ispartaspor’da Tek Düşünce; ÜÇ PUAN!

Kazanmaktan Başka Çare Yok! Ispartaspor’da Tek Düşünce; ÜÇ PUAN!

SPOR 29.10.2022 16:27:00 0
Kazanmaktan 
Başka Çare Yok! 
Ispartaspor’da Tek Düşünce; 
ÜÇ 
PUAN!
Ispartaspor sezonun 12. Hafta mücadelesinde yarın kendi saha ve seyircisi önünde Şanlı Urfaspor ile son derece zorlu bir mücadeleye çıkacak. Yeşil – Pembeli temsilcimiz bu zorlu karşılaşmadan mutlak 3 puan alma adına sıkı bir hazırlık yaptı.
 
KAZANMAKTAN
BAŞKA ÇARE YOK!
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Ispartaspor sezonun 12. Haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Ş. Urfaspor takımı ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürdü. Geçtiğimiz haftaya kadar ligde mağlubiyeti bulunmayan ve 16 gol atıp kalesinde 9 gol gören Urfa temsilcisi ligde 20 puanla ve averajla 2.sırada yer alıyor.
ISPARTASPOR’DA
TEK DÜŞÜNCE ÜÇ PUAN
Hafta boyunca Teknik Direktör Hakan Şimşek nezaretinde bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, kritik maçla ilgili bugün hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Ş. Urfaspor ile oynanacak sezonun 12. Hafta mücadelesinden mutlak 3 puanla ayrılmak isteyen Yeşil – Pembeli temsilcimiz çalışmalarını yoğun bir programla gerçekleştirdi.  
SON DERECE
ZORLU BİR MAÇ
Zorlu bir lig maratonuna giren temsilcimiz Ispartaspor, yarın Isparta Atatürk Stadında oynayacağı Ş. Urfaspor maçıyla birlikte çok kritik maçlara çıkacak. İç saha ve deplasmanda oynayacağı 5 karşılaşma Yeşil – Pembeli temsilcimiz açısından büyük önem taşıyor. Ş. Urfaspor, Somaspor (D), Nazilli Belediyespor, Bursaspor (D) ve son olarak Afyonspor maçları temsilcimizin ilk yarıdaki konumunu belirleyecek. Yarın Isparta Atatürk Stadında oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak olan Ş. Urfaspor maçını temsilcimiz Ispartaspor kayıpsız geçmek için son derece zorlu bir mücadele verecek. 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °