Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Kazada Vefat Eden İHH Gönüllüsü 4 Genç İçin, Isparta İHH Mevlid – i Şerif Okutacak

Kazada Vefat Eden İHH Gönüllüsü 4 Genç İçin, Isparta İHH Mevlid – i Şerif Okutacak

ISPARTA 8.12.2021 13:18:00 0
Kazada Vefat Eden İHH Gönüllüsü 4 Genç İçin, 
Isparta İHH
Mevlid – i Şerif
Okutacak
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği, 27 Kasım’da geçirdikleri trafik kazası sonucu vefat eden İHH Gönüllüsü dört genç için 9 Aralık Perşembe günü Kavaklı Camiinde ikindi namazına müteakip Mevlid – i Şerif okutacak. İHH Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil, söz konusu Mevlide tüm Isparta halkının davetli olduğunu söyledi.
 
27 Kasım 2021 tarihinde İnsani Yardım Vakfı (İHH) çalışanı Muratcan Kaya’nın kullandığı ve içinde Kaya ile yanındaki İHH gönüllüleri Yusuf Taha Göktaş (22), Kaan Talip Tığlı (25) ve Tarık Kesekçi'nin (26) bulunduğu otomobil İstanbul – Bursa - İzmir Otoyolu Selçukgazi Viyadüğü yakınında TIR’a arkadan çarparak meydana gelen kazada hayatlarını kaybetmişlerdi.
4 İHH GÖNÜLLÜNÜN RUHUH İTHAFEN
MEVLİD – İ ŞERİF OKUTULACAK
Söz konusu trafik kazasında yaşamlarını yitiren Genç İHH gönüllüleri yarın Isparta’da anılacak. Baykar’da üretilen İHA ve SİHA’lara büyük emek veren uçak mühendisi Tarık Kesekci ve beraberinde yaşamlarını yitiren Genç İHH gönüllüleri için Mevlid-i şerif okutulacak ve dualar edilecek.
KAVAKLI CAMİDE İKİNDİ
NAMAZINA MÜTEAKİP
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği tarafından yarın Kavaklı Camisinde İkindi namazından sonra düzenlenecek dua programında, Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunacak. Programda ayrıca, Isparta genelindeki İHH Teşkilatlarında okunan Kur’an-ı Kerim Hatimlerinin duasının da yapılacağı bildirildi.
PROGRAMDAN SONRA İKRAM
Mevlid – i Şerif programı çıkışında ise katılımcılara hurma şekeri ve gül suyu ikramında bulunulacak.

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °