Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Kaymakamlar Kararnamesi Yayınlandı; Isparta’da Kimler Gitti? Kimler Geldi?

Kaymakamlar Kararnamesi Yayınlandı; Isparta’da Kimler Gitti? Kimler Geldi?

ISPARTA 14.07.2020 18:55:00 0
Kaymakamlar Kararnamesi Yayınlandı; 
Isparta’da 
Kimler Gitti?
Kimler Geldi?
Mülki İdare Amirleri atama kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından 427 mülki idare amirinin yeri değiştirilerek yeni görev yerlerine nakli sağlandı. Peki, Isparta’da hangi ilçelerin Kaymakamları değişti. İşte cevabı…
 
Liyakat ve kıdeme göre gerçekleştirilen Mülki İdare Amirleri atama kararnamesi ile vali yardımcısı ve kaymakam olarak çalışmalarını sürdüren mülki idare amirleri, yeni merkezlerinde görevlerine devam edecek. İşte, Mülki İdare Amirleri atama kararnamesi ile yapılan atamalar hakkında detaylı bilgiler.
MÜLKİ İDARE
KARARNAMESİ ATAMALARI
İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 427 mülki idare amirinin görev yerlerinin, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtildi.
Buna göre, Bakanlık merkezinde görevli 20 mülki idare amirinin görev yeri değiştirilirken 5 kaymakam ve 3 vali yardımcısı merkez teşkilatında değişik görevlere getirildi.
Bakanlığın merkez teşkilatında görev yapan 5 mülki idare amirinin ise vali yardımcılığı ve kaymakamlığa atamaları yapıldı.  Kararname ile geçen dönemde de yapılan uygulama ile vali yardımcılarının kaymakamlık görevine atanmalarına devam edildi.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki atamaya tabi tüm ilçelere kaymakam ataması gerçekleştirilirken bu bölgelerde tayine tabi olan vali yardımcıları, kaymakamlar ve özellikle kayyumluk görevi icra edenlerden daha üst görevlerde değerlendirildi.
SÖZ KONUSU KARARNAMENİN
ISPARTA AYAĞINDAKİ İŞTE, O ATAMALAR
Isparta’da söz konusu kararname ile Yalvaç, Yenişarbademli, Keçiborlu ve Uluborlu Kaymakamı başka şehirlere atandı. 1 Vali Yardımcısı ve 1 Hukuk Müşaviri değişti.
Keçiborlu Kaymakamı Okan Leblebiciler artık Vali Yardımcısı. Keçiborlu Kaymakamı Okan Leblebiciler Eskişehirˈe Vali Yardımcısı görev tanımı ile atandı. Isparta Valiliği Hukuk Müşaviri Salih Altınok aynı görev ile Adıyamanˈa atandı Yalvaç, Yenişarbademli, Keçiborlu ve Uluborlu Kaymakamı değişti. Buna göre; Aytekin Yılmaz - Yalvaç - Ilgın (Konya)
Cuma Kılınç - Yenişarbademli - Pülümür (Tunceli)
Şahin Demir - Uluborlu - Güce (Giresun) Vali Yardımcısı
Okan Leblebiciler - Keçiborlu Kaymakamı - Eskişehir (Vali Yardımcısı)
Isparta Hukuk Müşaviri: Salih Altınok - Adıyaman Valiliği Hukuk Müşaviri.
Murat Kahraman - Nallıhan- Yalvaç
Tahsin Aksu - Kars (Vali Yrd.) - Keçiborlu Kaymakamlığı.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °