Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Kask Hırsızı TUTUKLANDI

Kask Hırsızı TUTUKLANDI

ASAYİŞ 12.11.2023 11:20:00 0
Kask Hırsızı TUTUKLANDI

Isparta Emniyet Müdürlüğü, Modernevler Mahallesinde ikamet bahçesinde bulunan motosikletin üzerinden çalınan kaskı çalan R.A. isimli şansın alıntı kask ile birlikte yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandığını bildirdi. 

Isparta Emniyet Müdürlüğünden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; “Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekiplerince; hırsızlık olaylarını çözmeye yönelik yapılan Sanal Devriye Faaliyetleri çalışmalarında;

4 Kasım 2023 tarihinde Isparta Merkez Modernevler Mahallesinde ikamet bahçesinde bulunan motosikletin üzerinden çalınan kaskın, bilinen bir internet satış sitesinde satılığa çıkarıldığı tespit edilmiştir.

Çalıntı kaskı satmak isteyen şüpheli ile alıcı olarak iletişime geçilerek olayın şüphelisi R.A., çalıntı kask ile birlikte yakalanmıştır. Kask, sahibine teslim edilmiştir.

Şüpheli R.A. isimli şahıs, 08 Kasım 2023 günü mevcutlu olarak sevk edildiği Adli Mercilerce TUTUKLANMIŞTIR. Hırsızlık Suç ve suçluları ile mücadelemize kararlılıkla devam edilmektedir” denildi. 

 


Anahtar Kelimeler: Hırsızı TUTUKLANDI
Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °