Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Karar Belediye Meclisinden Geçti; Otopark Ücretlerine Zam Yapıldı

Karar Belediye Meclisinden Geçti; Otopark Ücretlerine Zam Yapıldı

ISPARTA 9.04.2022 07:09:00 0
Karar Belediye Meclisinden Geçti; 
Otopark
Ücretlerine
Zam Yapıldı
Isparta Belediye Meclisi, açık ve kapalı otopark ücretlerinin artırılmasını öngören Tarife Komisyonu raporunu oy çokluğu ile kabul etti. Uygulama ise 11 Nisan Pazartesi gününden itibaren başlayacak.
 
Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantıları dün yapılan toplantı ile sona erdi. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
AÇIK VE KAPALI OTOPARK
ÜCRETLERİ ARTIRILDI
Toplantıda gündemin 8. Maddesinde yer alan; kapalı ve açık otopark fiyat tarife uygulamasının görüşülmesi konusunu görüştü. Konu ile ilgili olarak Tarife Komisyonu tarafından hazırlanan raporu Komisyon Başkanı Zafer Akça okudu. Söz konusu raporda; Isparta’da kapalı ve açık otopark ücretlerine güncelleme yapıldığı, buna göre ortalama fiyatlara 2 TL artırıldığı belirtilerek fiyatların ise Açık otoparklarda 0-15 dakika ücretsiz, 15-60 dakika arası 3 TL olan fiyat 5 TL’ye yükseltildiği. Yer altı otoparklarda 0-30 dakika ücretsiz, 1 saat 3 TL, 1-3 saat arası 5 TL olduğu açıklandı.
OY ÇOKLUĞU İLE
MECLİSTEN GEÇTİ
Komisyon Başkanı Zafer Akça’nın komisyon raporunu okumasının ardından Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, söz konusu komisyon raporunu meclisin onayına sundu ve rapor Ak Parti ve MHP grubunun kabul, CHP ve İYİ Partililerin red oyu ile oy çokluğuyla kabul edilerek meclisten geçti.
UYGULAMA
11 NİSAN’DA
BAŞLAYACAK
Isparta’da Açık ve Kapalı Otoparklarda yapılan ücret zammı 11 Nisan Pazartesi gününden itibaren uygulanmaya başlanacak.
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °