Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Kamyon kasasından düşen işçi öldü

Kamyon kasasından düşen işçi öldü

GÜNDEM 14.07.2016 12:37:00 0
Kamyon kasasından düşen işçi öldü
Nurettin ARKAN/YALVAÇ - ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'ndenmermer ocağında çalışan 32 yaşındaki Özcan Cura, park halindeki kamyonunüzerinden inmek isterken ayağı takılıp yere düşünce başını çarparak yaşamınıyitirdi.
Yalvaç'a bağlı Tokmacık Köyü Çökez mevkiindeki mermerocağında çalışan Özcan Cura, sabah mesai bitimi şantiyeye dönmek için hazırlıkyaptığı sırada arazide hayvan otlatan ve komşusu olan çobana seslenmek içinpark halindeki kamyonun kasasına çıktı. Çobana seslendikten sonra kasadaninmeye çalışan Cura, dengesini kaybederek düştü. Başını zemine çarpan Cura,yerde hareketsiz kaldı. Çobanın ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlıkekipleri Özcan Cura'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Savcının incelemesinin ardından Özcan Cura'nın cenazesiotopsi için Yalvaç Devlet Hastanesi'ne konuldu. Olayı duyup hastaneye gelenyakınları ve arkadaşları ölüm haberiyle gözyaşlarına boğuldu.

Kısa süre önce mermer ocağında çalışmaya başlayan Cura'nınbekar olduğu belirtildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °