Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Kamu – Sen Isparta İl Temsilcisi Ali Balaban; Atatürk’ün Isparta’ya Gelişinin 91. Yılı Kutlu Olsun

Kamu – Sen Isparta İl Temsilcisi Ali Balaban; Atatürk’ün Isparta’ya Gelişinin 91. Yılı Kutlu Olsun

ISPARTA 5.03.2021 15:58:00 0
Kamu – Sen Isparta İl Temsilcisi Ali Balaban; 
Atatürk’ün Isparta’ya 
Gelişinin 91. Yılı 
Kutlu Olsun
Kamu – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi Başkanı Ali Balaban, Büyük Önder M. Kemal Atatürk’ün Isparta’ya gelişinin 91. Yılını kutladı.
 
Başkan Balaban, konu ile ilgili olarak yayınladığı kutlama mesajında; “Türk Devleti içte ve dışta milletimizin birlik ve beraberliğine düşman olan birçok unsurla, milletinin bekası için mücadele etmektedir.
 
Bütün bu yaşananları gördükçe Atatürk'ün düşüncelerinin ne kadar milli ve milleti için gerekli olduğunu görmekteyiz. Büyük Türk milleti için Atatürk'ün düşünce ve inkılâplarından vazgeçilemeyeceğini zaman göstermektedir. Türkiye KamuSen bu bilinçle faaliyetlerine devam etmektedir. Türk kültür ve tarihinin en büyük aşığı olan ve "Ne mutlu Türk'üm diyene!"sözünü bütün benliğiyle yaşayarak söyleyen Ulu Önder Atatürk; vazifeye atılmak için içinde bulunduğu şartları asla ümitsizlik bahanesi saymamıştır.
 
Bingöl’den Bitlis Tatvan’a giderken düşen helikopterde ne yazık ki 11 şehidimiz var. Acımız büyük. Şehitlerimizin mekânları cennet olsun. Şehit olan askerlerimiz arasında Elazığ 8. Kolordu Komutanı ve ilimizin damadı Korgeneral Osman Erbaş da var. Kendisi hem terörle mücadelede hem de 15 Temmuz darbe kalkışmasında çok önemli görevler ifa etti. Askerlerimizin içine sızmış olan ‘asker görünümlü hainlere’ karşı büyük kahramanlıklar gösterdi.
 
Hepsinin ruhu şad olsun. İnşallah devletimiz terör belasını kökünden sona erdirecek. Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen olarak terörle mücadelede sorgusuz sualsiz, şartsız koşulsuz devletimizin yanındayız. Son terör unsuru ortadan kaldırılıncaya kadar operasyonların devam etmesini istiyoruz. Allah güvenlik güçlerimize güç versin.
 
Bu vesile ile tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz. Şehitlerimizin yakınlarının ve milletimizin başı sağ olsun. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Isparta'yı ziyaretinin 91. yıldönümü olan bu günde isminin başında "TÜRK" sözcüğünü taşımaktan gurur duyan TÜRKİYE KAMU-SEN onun çizdiği yoldan tavizsiz yürüyecektir. Ne Mutlu Türk’üm Diyene!” dedi.

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °