Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Kampanya Başlatıldı Türkiye’deki Tüm Kulüplerin Taraftar Grupları Tek Yürek Oldu: Amedspor Kapatılsın

Kampanya Başlatıldı Türkiye’deki Tüm Kulüplerin Taraftar Grupları Tek Yürek Oldu: Amedspor Kapatılsın

SPOR 28.09.2022 18:19:00 0
Kampanya 
Başlatıldı 
Türkiye’deki Tüm Kulüplerin Taraftar Grupları Tek Yürek Oldu: 
Amedspor
Kapatılsın
Amedspor – Bursaspor karşılaşmasında sözde Kürdistan mesajı vermek adına Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi bayrakları açıldı. İçişleri Bakanlığı ise konuyla ilgili soruşturma başlattı. Dünden bugüne gelinen süreçte ise Türkiye'nin önde gelen taraftar grupları ve bazı STK'ları tek yürek olarak, sosyal medyada Amedspor'un kapatılması için kampanya başlattı.
 
Amedspor - Bursaspor karşılaşmasında sözde Kürdistan mesajı vermek adına Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi bayrakları açıldı. İçişleri Bakanlığı ise konuyla ilgili soruşturma başlattı. Dünden bugüne gelinen süreçte ise Türkiye'nin önde gelen taraftar grupları ve bazı STK'ları tek yürek olarak, sosyal medyada Amedspor'un kapatılması için kampanya başlattı.
FUTBOLDA TERÖRÜN YERİ ASLA OLAMAZ…
Bursaspor'un en etkili taraftar gruplarından Teksas'ın başlatmış olduğu "Terör propagandasına ev sahipliği yapan, sporu siyasi provokasyona araç kılmaya çalışan kitlelerin oyuncağı olmuş, sahasında futbolun bıçaklar ve taşlar arasında oynandığı #AmedsporKapatılsın." çağrısına Gurbetçi Gençler, Tatangalar, Gecekondu, Nalçacılar ile birlikte çok sayıda taraftar grubu destek verdi.
İŞTE TARAFTAR GRUPLARININ SOSYAL MEDYA
HESABINDAN YAPTIKLARI PAYLAŞIMLAR;




 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °