Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Kadının olmadığı yerde insan faktörü yok

Isparta Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir etkinlik düzenlendi. Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Hüseyin Yavuz, “Asıl olan önce insan olmak. Kadının olmadığı yerde zaten insan faktörü yok” dedi.

ISPARTA 8.03.2016 21:08:00 0
Kadının olmadığı yerde insan faktörü yok
Isparta Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Kamu Hastaneleri Genek Sekreteri Uzm. Dr. Osman Aydın,  Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Hüseyin Yavuz, Başhekim Yardımcısı Elif Adanır, El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın ve bayan personel katıldı.
CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR
Etkinliğin açış konuşmasını yapan Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Hüseyin Yavuz, “Buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Sizler kadının,  metalaştırılmadan, kimliğiyle, değeriyle, inancıyla hayatta yer alabildiğinin birer ispatısınız. Asıl olan önce insan olmak. Kadının olmadığı yerde zaten insan faktörü yok.  Bizim inancımızda bizim değerlerimizde ‘cennet annelerin ayakları altındadır” denilmektedir. Bu inançla hepinizin gününü kutluyorum” dedi.
FARKLI BİR ETKİNLİK YAPMAK İSTEDİK
Başhekim Yardımcısı Elif Adanır da Devlet Hastanesi olarak farklı bir etkinlik yapmak istediklerini ifade ederek, “Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun” dedi. Adanır konuşmanın ardından bayanlara Kadınlar Günü’ne özel bir sunum yaptı.  

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °