Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

KADEM Isparta İl Temsilcisi Gonca Cankut Kayacan; Başvuruda Son Gün Yarın

KADEM Isparta İl Temsilcisi Gonca Cankut Kayacan; Başvuruda Son Gün Yarın

ISPARTA 29.09.2021 14:10:00 0
KADEM Isparta İl Temsilcisi Gonca Cankut Kayacan; 
Başvuruda 
Son Gün 
Yarın
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta İl Temsilcisi Gonca Cankut Kayacan, kadın girişimci sayısını artırmak ve kadınların projelerini hayata geçirip istihdam potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürmelerine destek olmak amacıyla düzenlenen ‘İnovasyonda Kadın’ projesi başvurularının 30 Eylül 2021 tarihinde yani yarın sona ereceğini hatırlattı.
 
KAYACAN’DAN PROJE
BAŞVURUSUNA DAVET
Söz konusu projeye başvuru yapan ve yaptığı projeyle yarışmayı kazanan 5 kadın girişimciye 50’şer bin lira ödül verileceğini ifade eden Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta İl Temsilcisi Gonca Cankut Kayacan, tüm girişimci kadınları projeye başvurmaya davet etti.
“AMAÇ, KADIN
GİRİŞİMCİ SAYISINI ARTIRMAK”
Başvuru için sadece bir gün kaldığını hatırlatan Kayacan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ülkemizde kadın girişimci sayısını artırmak ve kadınların projelerini hayata geçirip istihdam potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürmelerine destek olmak amacıyla düzenlediğimiz “İnovasyonda Kadın” projesi yeni kadın girişimcileri beklemektedir.
“KAZANAN 5 KİŞİYE 50’ŞER
BİN LİRA ÖDÜL VERİLECEK”
Bu yıl altıncı kez düzenlenecek girişimcilik kampının paydaşları; TÜBİTAK Marmara Teknokent, KADEM, Bilişim Vadisi ve KOSGEB işbirliği ile yapılmakta olup, başvuru ve ön elemelerin ardından başlayacak girişimcilik kampı 11-17 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Kazanan 5 kişiye 50.000’er TL ödül verilecektir. Söz konusu proje başvuruları için son tarih tarihi 30 Eylül 2021’dir” dedi.
PEKİ NASIL BAŞVURULACAK?
Bilgi ve başvuru için buraya tıklayın.
 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °