Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

KADEM’den Medya32’ye Çiçekli Kutlama

KADEM’den Medya32’ye Çiçekli Kutlama

ISPARTA 21.10.2021 13:12:00 0
KADEM’den 
Medya32’ye 
Çiçekli Kutlama
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Gençlik Kolları Başkanları Barış Karabulut ve Araz Nermin Kalmaz, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle Medya32 İmtiyaz Sahibi Yunus Özler’e çiçek takdim ederek gününü kutladılar.
 
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta Temsilcisi Gonca Cankut Kayacan, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nde gazetecileri unutmadı. Başkan Kayacan KADEM Gençlik Kolları Başkanları Barış Karabulut ve Araz Nermin Kalmaz’ı görevlendirerek gazetecilere çiçek takdim etme suretiyle onların günlerini kutladı.
YUNUS ÖZLER’E
ÇİÇEKLİ KUTLAMA
Bu gazetecilerden birisi de Isparta’nın en çok takip edilen İnternet Haber Sitelerinden birisi olan Medya32 idi. Başkan Kayacan’ın selamıyla Medya32.com’u ziyaret eden Karabulut ve Kalmaz Medya32.com’un İmtiyaz Sahibi Yunus Özler’e çiçek takdim ederek gününü kutladılar.
KAYACAN; “BASININ DESTEĞİNİ
HER ZAMAN YANIMIZDA HİSSEDİYORUZ”
KADEM Isparta İl Temsilcisi Gonca Cankut Kayacan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bizleri habersiz bırakmayan, toplumun nabzını tutan ve mesleğini layıkıyla yerine getiren tüm gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutluyorum. KADEM olarak her zaman yanımızda ve destecimiz olarak hissettiğimiz gazetecilerimizin bu mutlu gününü çam sakızı çoban armağanı bir hediye ile kutlamak istedik” dedi.
ÖZLER; “TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Medya32 İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Yunus Özler de, bu mutlu günlerinden kendilerine çiçek takdim ederek gününü kutlayan KADEM Isparta İl Temsilcisi Gonca Cankut Kayacan’ın nezdinde tüm KADEM ailesine teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

Anahtar Kelimeler: kutlama kademdenmedya32yeçiçekli
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °