Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

İYİLİKDER’den İdlib için Yardım Kampanyası

İYİLİKDER’den İdlib için Yardım Kampanyası

ISPARTA 6.01.2020 11:19:00 0
İYİLİKDER’den
İdlib için
Yardım
Kampanyası
Isparta İyilikte Yarışanlar Derneği İdlib'te yaşanan insanlık dramı karşısında yardım çağrısında bulundu...
 
BAŞKAN TOKER; “İDLİB ÖLÜYOR,
YARDIM BEKLİYOR”
Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Toker; "İdlib ölüyor, İnsanlık adına, Kardeşlik adına, Komşu hakkı adına, komşu aç ve perişan durumda, başka çaremiz kalmadığı için bu çalışmayı yaptık. Rabbimiz ‘Ancak inananlar kardeştir’ buyurur  ve yine ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ hadisi izlediğimiz haberlerle birlikte bizi harekete geçirdi” dedi.
“BİR EKMEK PARASI DA OLSA
DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”
Başkan Toker, bir hafta boyunca nakit toplamaya devam edeceklerini vurgulayarak; “Damlaya damlaya göl olur düşüncesiyle bir ekmek parası da olsa topladıklarımızla belki bir yaraya merhem olabiliriz. Önemli eksikliklerin battaniye, halı, kilim, gıda kolisi, çadır, bot, kaban gibi temel ihtiyaç maddeleri olduğunu biliyoruz. İlimizde eğer imkanları yoksa bizleri aramaları halinde bağışçıların adreslerinden makbuz karşılığı nakit desteğini alıyoruz.
“İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZ BANKA
HESAPLARIMIZA PARA YATIRABİLİR”
Vatandaşlarımız nakdi desteklerinin yanı sıra banka hesap numaralarımızdan da katkıda bulunabilirler. Bununla birlikte bağış yapmak isteyenlerin bulundukları yerden cebim pos uygulaması ile belirttikleri miktarda bağış alabilecek sistemimiz de vardır. Ayrıca Toker, bağış yapmak isteyenler için hesap numaralarımız şöyledir:
Hesap Adı: ISPARTA İYİLİKTE YARIŞANLAR DERNEĞİ
Kuveytturk İban No: TR620020500009509195600001
Albaraka
Hesap Adı:ISPARTA İYİLİKTE YARIŞANLAR DERNEĞİ
Iban no TR38 0020 3000 0778 7685 0000 01.
“ISPARTA HALKI MAZLUMUN
YANINDA OLMAYI SEVER”
Isparta İyilikte Yarışanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Toker, duyarlı Isparta halkının, her zaman mazlumun yanında olduğunu belirterek şimdiden destek olanlara teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °