Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

İYİLİKDER 15 Temmuz Sevgisi açtı

İYİLİKDER 15 Temmuz Sevgisi açtı

ISPARTA 13.07.2019 10:53:00 0
İYİLİKDER 
15 Temmuz 
Sevgisi açtı
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz 2016 yılında gerçekleştirilmeye çalışılan ve Türk milleti tarafından bertaraf edilen darbe girişimini anmak ve demokrasi tarihi açısından önem arz eden bu olayı hatırlatmak için İYİLİKDER tarafından Fotoğraf Sergisi açıldı.
 
Kısa adı İYİLİKDER olan Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen ’15 Temmuz fotoğraf Sergisi’ Belediye İşhanı önünde açıldı. 15 Temmuz darbe girişimini 3. Yıldönümünü anmak için düzenlenen sergi 16 Temmuz tarihine kadar açık olacak.
TOKER; “YAŞANAN O GÜNÜ DAHA
ZİNDE VE CANLI TUTMAYI AMAÇLADIK”
15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümünde bugünü anlamlı hale getirmek, hissetmek ve yaşamak adına fotoğraflarla Belediye İşhanı içinde ve dışarısında resim sergisi açtıklarını ve sergide Anadolu Ajansına ait birçok fotoğrafla günü zihinlerde zinde ve canlı tutmaya gayret ettiklerini ifade eden İYİLİKDER Isparta Şubesi Başkanı Ramazan Toker, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “15 Temmuz demokrasi zaferinin yeni nesillere iyi anlatılması ve unutulmaması gerektiğini düşünüyoruz.
“BU SERGİ GERÇEKLERİ
ORTAYA KOYUYOR”
Sergimizi gezen vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler aldık. Bazen sayfalar dolusu kitap yazmanız bir çizginin anlatacağı şeyi anlatamayabilir. Burada fotoğrafları gezerken unutmayalım ki bunlar gerçekten yaşanmış olaylardır. Ben, sergimize ilgi gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler: açtı temmuzsevgisi iyilikder15
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °