Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

İYİ Parti Teşkilatı’ndan Üst Düzey Ziyaret

İYİ Parti Teşkilatı’ndan Üst Düzey Ziyaret

ISPARTA 21.09.2023 13:58:00 0
İYİ Parti Teşkilatı’ndan  Üst Düzey Ziyaret

İl Başkanı Hasan Büyükçam ve diğer parti yöneticileri Ankara’da Genel Başkan Yardımcısı Dr. Oktay Vural ve bazı yöneticileri ziyaret ederek Isparta’nın yerel gündemine ilişkin bilgilendirme yaptılar.

Yerel seçimler öncesi diğer partilerde olduğu gibi İyi Parti’de de çalışmalar yoğunlaşmış durumda.

Bu çerçevede İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam başkanlığındaki Teşkilat yönetimi dün Ankara’ya giderek Genel Merkez bünyesinde önemli ziyaretlerde bulundular. Ziyarete İl Başkanı Büyükçam’ın yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Börekçi ve Teşkilat Başkanı İbrahim Tekeli’de katıldı.

İYİ Parti Genel Merkezinde Siyasi İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Oktay Vural başta olmak üzere Genel Sekreter Ayfer Yılmaz, Teşkilat Başkanı M.Satuk Buğra Kavuncu, Kurumsal İlişkiler Başkanı Şükrü Kuleyin, Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkleri Başkanı Dr. Ayyüce Türkeş ve Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak’ı ziyaret ettiklerini belirten İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam ziyaretlerin son derece verimli ve yararlı geçtiğini belirterek, “Genel Merkez yöneticilerimizi ziyaretimizde Ispartamızın yerel gündemi hakkında bilgilendirmelerde bulunduk ve çalışmalarımıza ilişkin bilgiler sunduk. 

Bizlere karşı göstermiş olduğu ilgi ve ev sahipliklerinden dolayı başta Genel Başkan Yardımcılarımıza ve diğer üst düzey yöneticilerimize teşekkür ederim. Yerel seçimlerde Isparta’nın merkez ve tüm ilçelerimizde en iyi başarılı sonucu alması noktasında çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” dedi. 

 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Parti Teşkilatı’ Düzey Ziyaret
Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °