Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yıldırım’dan; Miraç Kandili Mesajı

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yıldırım’dan; Miraç Kandili Mesajı

ISPARTA 17.02.2023 19:25:00 0
İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yıldırım’dan;  Miraç Kandili  Mesajı

İyi Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı İbrahim Yıldırım, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında Türkiye'nin yüreğinde derin yaralar açan deprem felaketinin yaşandığı bugünlerde, ülke ve millet olarak kenetlenmeye daha fazla ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaralarımızı saracağız” dedi.

Yıldırım, “Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in mukaddes ve manevi yolculuğunu ifade eden Miraç, biz Müslümanlar için manevi bir terfidir. Bu bilinçle idrak ettiğimiz Miraç Kandili de diğer kandil geceleri gibi gönüllerin aydınlandığı, manevi değerlerin güç kazandığı, paylaşma ve dayanışmanın arttığı milletimizin ve tüm İslam âleminin asırlardan bu yana büyük bir coşkuyla idrak ettiği mübarek gecelerden biridir.” dedi. 

Birlik ve beraberliğin özellikle bu zorlu süreçte çok önemli olduğunu ifade eden Milletvekili Aday Adayı Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Miraç Kandili’nin, ülkemizin yüreğinde derin yaralar açan hazin bir afeti yaşadığımız bu günlerde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının artmasına vesile olmasını diliyorum. Yaşadığımız zorlu süreçte dayanışmayı ve yardımlaşmayı artırarak afetzedelerimizin yaralarını hep birlikte sararak, milletçe bu deprem felaketinin üstesinden el ele vererek geleceğiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Tüm İslam Aleminin ve vatandaşlarımızın Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum” dedi. 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °