Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

İYİ Parti Isparta Teşkilatında Gençlik Kollarında Nöbet Değişimi; Başkan Değişti

İYİ Parti Isparta Teşkilatında Gençlik Kollarında Nöbet Değişimi; Başkan Değişti

ISPARTA 21.11.2022 17:58:00 0
İYİ Parti Isparta Teşkilatında Gençlik Kollarında Nöbet Değişimi;  Başkan Değişti

İYİ Parti Isparta İl Teşkilatında Gençlik Kollarının yeni Başkanı Yaşar Günaydın oldu. Günaydın’ın atama belgesini takdim eden İl Başkanı Hasan Büyükçam; “Yağmur Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni Başkanımız Yaşar beye de görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

 

Konu ile ilgili olarak bugün saat 13.00’te İYİ Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonunda bir tören gerçekleştirildi. Törene; İl Başkanı Hasan Büyükçam ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

BÜYÜKÇAM; “BAŞARILAR DİLİYORUZ”

İl Başkanı Hasan Büyükçam törende yaptığı konuşmada; “Bilindiği gibi partimizin Gençlik Kolları Başkanlığını bir süredir Yağmur Yasemen Tuğlacı arkadaşımız yürütüyordu. Kendisi yaş haddinden dolayı bu görevinden ayrılıyor ve Yağmur arkadaşımızın yerine ise Genel Merkezimiz tarafından Yaşar Günaydın arkadaşımız atanmış bulunmaktadır. Ben, bugüne kadar partimize hizmet veren Yağmur arkadaşımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu göreve yeni atanan Yaşar Günaydın Başkanımıza da bu kutlu görevinde başarılar diliyorum” dedi.

GÜNAYDIN; “GÖREVİMİ EN İYİ ŞEKİLDE

YAPMANIN GAYRETİ İÇİNDE OLACAĞIM”

İYİ Parti Isparta Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Günaydın da, böyle ulvi bir görevin kendisine tevdi edilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek; “Her zaman görevimi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağım. Beni bu göreve layık gören başta Genel Başkanım sayın Meral Akşener olmak üzere İl Başkanım sayın Hasan Büyükçam’a teşekkür ediyorum. İYİ Parti Gençlik kolları olarak Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

ATAMA BELGESİNİ TAKDİM ETTİ

Törenin sonunda ise, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Parti Genel Merkezi tarafından gönderilen atama belgesini Gençlik Kolları yeni Başkanı Yaşar Günaydın’a takdim etti.

 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °