Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur; Depremzedeleri Bile Siyasete Alet Etti!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur; Depremzedeleri Bile Siyasete Alet Etti!

ISPARTA 23.02.2023 14:35:00 0
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur;  Depremzedeleri  Bile Siyasete Alet Etti!

Her fırsatta bazı kişi ve kesimleri kullanarak siyaset yapan İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, son olarak da yaptığı açıklama ile depremzedeleri siyasete alet ederek merkezi hükümeti eleştirdi. Yaptığı açıklamada, böyle bir felaket karşısında mevcut hükümetin ayrımcılık yaptığını ima eden Cesur; “Herhangi bir ayrım yapmaksızın merkezi hükümetin yerel yönetimlerle güçlü bir iş birliği ve koordinasyon içinde çalışması önem arz etmektedir” dedi. 

Geçtiğimiz yıllarda, İdlip'de rejim unsurlarının kalleş saldırısı sonucu şehit olan Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki cenaze namazı esnasında cemaatin de önüne geçip fotoğraf çektirmesi büyük tepkiye neden olan İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, şimdi de depremzedeleri siyasete alet etti. 

MİLLETVEKİLİ CESUR’DAN ‘HÜKÜMET, GELEN 

YARDIMLARDA AYRIMCILIK YAPIYOR’ İMASI

6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Adana, Hatay, Diyarbakır, Adıyaman, Osmaniye, Şanlıurfa, Elazığ ve Kilis illerimizde de büyük hasara ve can kaybına yol açan depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, böyle bir felaket karşısında mevcut hükümetin ayrımcılık yaptığını ima ederek; “Herhangi bir ayrım yapmaksızın merkezi hükümetin yerel yönetimlerle güçlü bir iş birliği ve koordinasyon içinde çalışması önem arz etmektedir” açıklamasında bulundu. Oysa, hükümet kanadından yapılan açıklamalarda sürekli olarak, deprem bölgesine gerek siyasi partilerden gerek çeşitli sivil toplum kuruluşlarından gelen tüm yardımların kabul edildiği ve kişi, kuruluş ve partisel bir ayrımın söz konusu olmadığı vurgulanmıştı. 

Bilindiği gibi, İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, yukarıdaki fotoğrafta da görüldüğü gibi geçtiğimiz yıllarda, İdlip'de rejim unsurlarının kalleş saldırısı sonucu şehit olan Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki cenaze namazı esnasında cemaatin de önüne geçip fotoğraf çektirmesi büyük tepki çekmişti. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °