Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı; İbrahim Yıldırım’dan Arya Bebek’e Destek

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı; İbrahim Yıldırım’dan Arya Bebek’e Destek

ISPARTA 6.02.2023 13:28:00 0
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı;  İbrahim Yıldırım’dan Arya Bebek’e Destek

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı İbrahim Yıldırım, Partisinin İl Başkanlığı ile Gençlik Kolları Başkanlığının işbirliğinde Iyaşpark’ta SMA TİP 1 hastası Hafize Arya bebek için düzenlediği ‘Bir kitap, bir umut’ adlı Kermesi ziyaret etti. 

SMA Hastası Arya Bebeğin tedavi masrafının karşılanabilmesi için yapılan etkinlikler devam ediyor. Ispartalı Emin ve Cennet Eryılmaz çiftinin Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 tanısı konulan 4 aylık kızları Hafize Arya bebeğin tedavisi için gerekli 34 milyon liranın toplanması için Isparta Valiliğinin onayı ile geçtiğimiz ay bir kampanya başlatılmıştı.

Bu doğrultuda İlimizde siyasi partiler, çeşitli STK ve Yardım Kuruluşları öncülüğünde çeşitli yardım kampanyaları ve etkinlikler düzenlenmeye başlandı. Bu kampanyaya katkı sağlamak için İYİ Parti İl Başkanlığı ile Gençlik Kolları Başkanlığının işbirliğinde Iyaşpark’ta SMA TİP 1 hastası Hafize Arya bebek için düzenlediği ‘Bir kitap, bir umut’ adlı Kermes düzenlendi. Parti yetkilileri, kermes etkinliğinden elde edilecek gelirin Valilik onaylı Arya Bebek kampanyasına bağışlanacağını belirterek tüm vatandaşlara kermese davet etti.

İBRAHİM YILDIRIM’DAN

KERMESE ZİYARET 

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı İbrahim Yıldırım, Partisinin düzenlemiş olduğu söz konusu kermesi ziyaret etti ve katkıda bulundu. Kermeste, konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Yıldırım; “İmkanı olan vatandaşlarımızın destekleriyle inşallah Arya bebeğimizin tedavi süreci başlayacak ve Allah’ın izniyle sağlığına kavuşacak. Haydi Isparta! Sen başarırsın” dedi. 

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °