Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

İYİ Parti Isparta İl Başkanı İbrahim Tekeli; Emeklimize Büyük Haksızlık!

İYİ Parti Isparta İl Başkanı İbrahim Tekeli; Emeklimize Büyük Haksızlık!

ISPARTA 23.10.2023 17:34:00 0
İYİ Parti Isparta İl Başkanı İbrahim Tekeli;  Emeklimize Büyük Haksızlık!

İYİ Parti Isparta İl Başkanı İbrahim Tekeli, tüm kesimlerin maaşlarına zam yapıldığı halde emeklilere yapılmamasının büyük bir haksızlık olduğunu ifade ederek; “Bu emeklimize yapılan büyük haksızlık, vicdansızlık ve adaletsizliktir. Emeklimize seçim sadakası vermek yerine, hak ettiklerini teslim edin” dedi. 

İl Başkanı Tekeli, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Yıllarca çeşitli görevlerde emeklerini bizlerden esirgemeyen binlerce emeklimizin haklarını aramak mecburiyetindeyiz. Çünkü gittikçe zorlaşan hayat yükü altında dayanmak hiç ama hiç kolay değil. Emeklilik, ülkemizde ne yazık ki yaşam mücadelesi ile eşdeğer halde ve yorgun bedenler için o mücadele maalesef iş yaşamının sonrasında da devam etmektedir. Bizler bugün verilen sözlerin tutulmasını sağlamak ve emeklilerimizin haklarını teslim almaları için buradayız. Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarını korumak ve yaşatmak için tüm gayretimizle yan yanayız. Emek en değerli hazinedir ve tekrar hak ettiği değeri bulacaktır. 

Sayın genel başkanımız Meral Akşener'in de dediği gibi; emeklimize yapılan büyük haksızlık, vicdansızlık ve adaletsizliktir. Emeklimize seçim sadakası vermek yerine, hak ettiklerini teslim edin. 

Konuşmamı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleri ile bitirmek istiyorum. “Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu, o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Mazide muktedirken bütün kuvvetiyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin istikbale güvenle bakmaya hakkı yoktur” dedi. 

 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °