Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı; Ahmet Tural Basınla Buluştu

İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı; Ahmet Tural Basınla Buluştu

ISPARTA 9.01.2024 18:06:00 0
İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı;  Ahmet Tural  Basınla Buluştu

İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, gazetecilerle buluştu. Tural; “Basın bizim gözümüz kulağımızdır. Onların ne kadar önemli bir görevi yerine getirdiklerinin farkındayız” dedi. 

İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.

TURAL; “BASIN ÖNEMLİ BİR FAKTÖRDÜR” 

Bugün saat 10.00’da Hanedan Cafe’de gerçekleştirilen toplantıya; Başkan Adayı Tural’ın yanı sıra İYİ Parti İl Başkanı İbrahim Tekeli ve yönetim kurulu da katıldı. Başkan Tural, toplantıda yaptığı konuşmada, şehirdeki basın ve medya kuruluşlarının önemine değinerek şunları söyledi; “Ispartamızın Her Biri Ayrı Değere Sahip Kıymetli Basın Mensubu Arkadaşlarım Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Hep Birlikte Kutlamak Amacıyla Sizleri Davet Ettiğim Kahvaltı Organizasyonuna Katılımınızdan Ötürü Teşekkür Ederim. Hoş Geldiniz, Sefalar Getirdiniz.

“HALKIMIZIN HABER ALMA

HAKKINI ÜSTLENİYORSUNUZ” 

Çağdaş Ve Katılımcı Demokrasinin Vazgeçilmez Unsurlarından Olan Siz Kıymetli Basınımız; Kamuoyunu Bilgilendirmek, Vatandaşlarımızla Kurumlar Arasındaki İlişkilerin Geliştirilmesine Yardımcı Olmak, Vatandaşlarımızın Haber Alma Hakkını Tarafsız, İlkeli Ve Sorumlu Gazetecilik Anlayışıyla Yerine Getirmek Gibi Birçok Önemli Görevi Üstlenmektesiniz.

BUGÜNE KADAR ISPARTAMIZA HİZMET ETME ÇABASI İÇERİSİNDE OLDUK. BUNDAN SONRA DA ÖYLE OLACAK”

Kamuoyunu Aydınlatmak İçin Günün Her Saatinde Haber Peşinde Koşan 

Ve Aynı Zamanda Kamuoyunun Vicdanını Da Temsil Eden Basın Mensuplarımız, Zor Şartlarda Ve Sorumluluk Duygusu İçerisinde 

Toplumumuzu Bir Taraftan Gelişen Olaylar Karşısında Aydınlatırken 

Bir Taraftan Da Halkımızın Talep Ve Beklentilerini Yansıtarak Önemli Bir Kamuoyu Görevini Yerine Getirmektedir. Ispartamızın Değerli Basın Mensubu Arkadaşlarımızla Yöneticilik Sürem Boyunca Karşılıklı Anlayış Ve Saygı Çerçevesi İçinde Her Zaman Aynı Yolda Yürüyerek Ispartamıza Hizmet Etme Çabası İçerisinde Olduk. Bundan Sonra Da Öyle Olacak.

“TÜM GAZETECİLERİN 10 OCAK ÇALIŞAN

 GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM” 

Bu Vesileyle Gece Gündüz Demeden, Halkın Haber Alma Hakkı İçin Fedak Rca Çalışan Siz Kıymetli Basın Mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutluyor, Meslek Hayatlarınızda Mutlu Ve Başarılı Bir Yıl Geçirmenizi Temenni Ediyorum” dedi. 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °