Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam; Sizlerin Teveccühü İle Yeniden Adayım

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam; Sizlerin Teveccühü İle Yeniden Adayım

SİYASET 2.01.2023 16:55:00 0
İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam;  Sizlerin Teveccühü  İle Yeniden Adayım

HABER: Yunus ÖZLER

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, 7 Ocak’ta yapılacak kongrede yeniden aday olduğunu belirterek; “Sizlerin teveccühü ile göreve yeniden talibim. Bu bir demokrasi yarışıdır. Zira, biz hak ve adalet üzerine kurulan bir partiyiz.  Hayırlı uğurlu olsun. Beni ve partimizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Yaklaşık iki yıldır İYİ Parti Isparta İl Başkanlığı görevini yürüten Hasan Büyükçam, kongre süreci doğrultusunda ilçe kongrelerini tamamlayan ve partisinin 7 Ocak’ta yapılacak il kongresi için bugün İl Başkanlığına yeniden aday olduğunu kamuoyuna açıkladı.

YOĞUN KATILIMDAN DOLAYI 

PARTİLİLER SALONA SIĞMADI

Başkan Büyükçam, konu ile ilgili olarak bugün saat 12.00’de Parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya; İl Yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Börekçi ve tüm ilçelerin Başkan ve Yönetimleri, Partinin Milletvekili aday adayları Levent Başyiğit ve Ayşe Yıldırım, Kadın ve Gençlik Kolları mevcut ve önceki dönem Başkan ve Yönetimleri, Belediye Meclisi Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Öyle ki, toplantıya olan yoğun katılımdan dolayı partililerin bir kısmı toplantı yapılan salonun dışında kaldı. Büyükçam’ın konuşmasının satır aralarında partililer Başkan Büyükçam ve Parti lehine sloganlar atarak Büyükçam’a olan desteklerini ortaya koydular. 

BÜYÜKÇAM; “BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIM, BANA DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Gördüğü destek manzarası karşısında duygulanan ve toplantıya katılanları selamlayan Başka Hasan Büyükçam, yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Silerin de bilindiği gibi ben bu partiye ve bu davaya Kurucu Merkez İlçe Başkanı olarak başladım ve bir süre bu görevimi sürdürdükten sonra İl Yönetiminde görev aldım. Buradan, Kurucu İl Başkanımız merhum Mustafa Şimşek’i de rahmetle anıyorum. 

“KONGRE SÜRECİMİZİ

İL KONGREMİZLE

NOKTALAMIŞ OLACAĞIZ” 

Evet, İYİ Parti Isparta Teşkilatı olarak geçtiğimiz yıl Ekim ayında Uluborlu İlçemiz ile başlayan kongre sürecimiz 27 Kasım 2022 tarihinde Merkez İlçe Kongremizle tamamladık ve son olarak da 7 Ocak 2023 Cumartesi günü İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. 

“7 OCAK’TAKİ KONGREMİZDE 

YENİDEN BAŞKANLIĞA ADAYIM” 

Evet, sizlerin de bildiği gibi bizim partimiz 5 yıl önce Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’e yapıla bir haksızlıkla, önünün kesilmesiyle kurulmuş bir partidir. Bugün ise partimizin 5. Yılındayız. Ben Hasan Büyükçam olarak 20 aydır İl başkanlığı görevini yürütüyorum ve siz değerli partililerimizin teveccühleriyle 7 Ocak’ta yapacağımız İl Başkanlığı kongresinde yeniden Başkanlığa aday olduğumu buradan açıklıyorum. Ben İl Başkanı olarak yeniden aday oluyorum diye başka bir partili arkadaşımın aday olamayacağı söz konusu değildir ve olamaz da. İsteyen her partili arkadaşımız da aday olabilir. Zira, bu bir demokrasi yarışıdır. Biz, hak ve adalet üzerine kurulan bir partiyiz.  Partimize hayırlı uğurlu olsun. Bu kalabalık karşısında heyecanlanmamak elde değil. Sizlerin bu teveccühü ve desteği beni gerçekten duygulandırdı. Beni ve partimizi destekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  

BAŞKAN BÜYÜKÇAM

TEBRİKLERİ KABUL ETTİ 

İYİ Partinin mevcut İl Başkanı ve 7 Ocak’ta yapılacak kongrede yeniden İl Başkanlığına aday olacağını açıklayan Hasan Büyükçam, konuşmasının ardından partililerin tebriklerini kabul etti. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °