Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

İYİ Parti Heyeti Atabey’de Pazar Esnafını Ziyaret Etti

İYİ Parti Heyeti Atabey’de Pazar Esnafını Ziyaret Etti

ISPARTA 28.02.2024 18:34:00 0
İYİ Parti Heyeti Atabey’de  Pazar Esnafını Ziyaret Etti

İyi Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, Atabey’de Belediye Başkan Adayı Barış Şevket Aykut’un seçim çalışmalarına destek verdi. 

İyi Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, Atabey Belediye Başkan Adayı Barış Şevket Aykut ve parti yöneticileri Atabey’de pazaryeri ve esnaf ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyaretlerde esnafların sıcak ve samimi ilgisi ile karşılaşan parti heyeti, vatandaşların ve esnafın talep ve önerilerini dinledi. 

Atabey’de gerçekleşen ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Tekeli, “Belediye Başkan Adayımız Sayın Barış Şevket Aykut ile birlikte ilçemizin kentleşmesine katkı sağlayacak projelerimizi anlatma fırsatı bulduk. Başkan adaylarımızın projeleri önemli ancak insanların hayat pahalılığına dair isyanı çok daha önemli. Sahaya indiğiniz zaman bunu daha yakından görebiliyorsunuz. İnsanların alım gücünün neredeyse hiç olmadığı bir dönemi yaşıyoruz. 

Alanın da satanın da mutlu olmadığı günlerdeyiz. Umuyoruz ki 31 Mart seçimleri ülkemiz açısından yeni bir başlangıcın temellerini oluşturacak. Amacımız merkez belediyesi başta olmak üzere tüm ilçe ve beldelerde halkımızı İYİ Belediyecilik ile buluşturmaktır. Bunun için de gece gündüz çalışmaya devam edeceği.” dedi.


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °