Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

İYİ Parti GİK Üyesi Raşit Emir Süer; Beni İflastan Ispartalı O İşadamı Kurtardı

İYİ Parti GİK Üyesi Raşit Emir Süer; Beni İflastan Ispartalı O İşadamı Kurtardı

ISPARTA 11.02.2024 19:02:00 0
İYİ Parti GİK Üyesi Raşit Emir Süer;  Beni İflastan  Ispartalı O İşadamı Kurtardı

İYİ Parti GİK Üyesi Raşit Emir Süer de kendisinin Ordu’lu olduğunu ancak, Isparta’nın kendisi için çok kıymetli bir şehir olduğunu belirterek; “2011’de iflas ettim ve Ispartalı işadamı Ahmet Nedim Karasoy bana sahip çıktı. Ellerinden öpüyorum. O yüzden Isparta bizim için çok kıymetli. Ispartalı olmamama rağmen Ispartalı gibi hisseden tek kardeşiniz benimdir” dedi. 

31 Mart yerel seçimleri öncesi İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, projelerini dün Barida Otel’de düzenlenen toplantıyla Isparta kamuoyuna açıkladı. Toplantıya İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Raşit Emir Süer, İl Başkanı İbrahim Tekeli,  Uluborlu Belediye Başkanı Aziz Tuna, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı parti yönetimi, partililer, ilçelerin belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı

SÜER; “BANA O ISPARTALI 

İŞADAMI SAHİP ÇIKTI” 

Proje tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti GİK Üyesi Raşit Emir Süer de Isparta ile ilgili çok ilginç bir anektod aktardı. Süer konuşmasında; “İnşallah Ahmet başkanımızla çok büyük hizmetlerde bulunacağız. Isparta benim için çok kıymetli. 2011’de iflas ettim 2013’te Ispartalı işadamı Ahmet Nedim Karasoy bana sahip çıktı. Ellerinden öpüyorum. O yüzden Isparta bizim için çok kıymetli. Ispartalı olamadan Ispartalı gibi hisseden tek kardeşiniz benimdir. 

“ISPARTA AHMET 

BAŞKANIMLA KAZANACAK” 

Ahmet Başkanımla bir buçuk yıl önce tanıştık. Onun olmadığı yerde gençlerimiz bana Ahmet başkanı anlatmaya başladı Kıymetlimizdir. Derdimizle dertlenir. Sevincimizde bizden önce sevinir Sevdiğimizden büyüğümüzdür dediler. Ahmet Başkanım seni çok seviyoruz. Allah bu memleketi sana yönetmeyi nasip etsin” diye konuştu.      


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °