Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; Isparta’ya Hak Ettiği Hizmeti Biz Getireceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; Isparta’ya Hak Ettiği Hizmeti Biz Getireceğiz

ISPARTA 1.05.2023 10:50:00 0
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener;  Isparta’ya Hak Ettiği  Hizmeti Biz Getireceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Isparta’nın 21 yılda Ispartalıların istediği hizmeti alamadığını belirterek; “Dereboğazı yolundan istihdama kadar Isparta’ya hak ettiği hizmeti biz getireceğiz” dedi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün Isparta’ya geldi Mimar Sina Caddesinde halka hitap eden Genel Başkan Akşener, konuşmasının yanı sıra partisinin Milletvekili adaylarını da Ispartalılara takdim etti ve onlara oy istedi.

AKŞENER; “BİR OY KEMAL’E, BİR OY MERAL’E” 

Mimar Sinan Caddesinde kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara seslenen Genel Başkan Akşener, her mitingde yaptığı konuşmasında olduğu gibi, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Milletvekilliğinde de kendisine oy istedi. Akşener konuşmasında, iktidara geldiklerinde Isparta’da yapacakları hizmetleri de anlattı. Akşener, konuşmasında; “Görüyorum ki, Isparta 21 yıllık AKP iktidarında hak ettiği hizmeti alamamış. Başta, 20 yıldır bitirilemeyen Isparta – Antalya Dereboğazı yolunu biz bitireceğiz. Bizim iktidarımızda bu sorun ortadan kalkacak. Her köye Ziraat Mühendisi ve Veteriner hekim atayacağız. Böylece hem köylerin sorunları çözüme kavuşturulacak hem de istihdam sağlanacak” dedi. 

ADAYLARINI TANITTI 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuşmasının sonunda ise, partisinin Isparta Milletvekili adaylarını tanıttı ve onlara destek istedi.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL 

AKŞENER’İN ISPARTA MİTİNGİNDEN GÖRÜNTÜLER; 

 

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °