Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

İYİ Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı İsmet Yılmaz da; TÜED’e Üye Oldu

İYİ Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı İsmet Yılmaz da; TÜED’e Üye Oldu

ISPARTA 18.04.2023 18:02:00 0
İYİ Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı İsmet Yılmaz da;  TÜED’e Üye Oldu

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal’ı ziyaret eden İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur’un ziyaretine katılan İYİ Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı İsmet Yılmaz form imzalayarak Emekliler Derneği Isparta Şubesinin üyesi oldu.

TÜED Şube Başkanı Kadir Ersal’ın, “Madem sizde bir emeklisiniz o zaman sizi de üyemiz yapalım” teklifini kırmayan İYİ Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı İsmet Yılmaz, Emekliler Derneği Isparta Şubesinin bir üyesi olmaktan gurur ve mutluluk duyacağını ifade ederek formu imzaladı ve üyelik işlemlerini gerçekleştirdi. 

TÜED Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal’da İYİ Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı İsmet Yılmaz’ın Derneğe üye olmasından dolayı teşekkür ederek, Isparta’da 183 bin emekli bulunmasına rağmen derneğe kayıtlı üye sayısının 19 binler düzeyinde olduğunu belirterek üye sayısının artırılması noktasında da destek istedi. 

Başkan Kadir Ersal,TÜED olarak derneğe üye olan emeklilere bir çok konuda yardımcı olduklarını, ücretsiz avukatlık desteği sağladıklarını, özel hastanelerle anlaşmaları bulunduğunu, Balıkesir Edremit’teki kendilerine ait otelden emeklilerin ekonomik koşullarda yararlandıklarını, Ankara’da bulunan misafirhaneden emekli ve ailelerinin uygun şartlarda konaklayabildiklerini söyledi.

 


Anahtar Kelimeler: Parti . Milletvekili Adayı İsmet Yılmaz ;
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °