Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

İYİ Partili Isparta Milletvekili Aylin Cesur’dan Sert Eleştiri; Halkımızı Namerde Muhtaç Ettiler!

İYİ Partili Isparta Milletvekili Aylin Cesur’dan Sert Eleştiri; Halkımızı Namerde Muhtaç Ettiler!

ISPARTA 14.05.2022 08:12:00 0
İYİ Partili Isparta Milletvekili Aylin Cesur’dan Sert Eleştiri; 
Halkımızı
Namerde Muhtaç
Ettiler!
İYİ Partili Isparta Milletvekili Aylin Cesur, hükümete ekonomi konusunda sert eleştirilerde bulundu. Cesur; “Ülkenin ve ekonominin iyi yönetilememesi sonucu fiyatlar tavan yaptı. Vatandaşın alım gücü sıfıra kadar düştü. Hayatta, ne alan ve de satan memnun değil” dedi.
 
İYİ Partili Isparta Milletvekili Aylin Cesur, önceki gün parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Saat 16.00’te başlayan toplantıya İl Başkanı Hasan Büyükçam, Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız ve çok sayıda partili katıldı.
CESUR; “KÖY VE
KASABALARIMIZI
ZİYARET EDİYORUZ”
Toplantıda ilk olarak Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız ve İl Başkanı Hasan Büyükçam kısa birer konuşma yaptılar. Daha sonra konuşan Milletvekili Aylin Cesur, ekonomideki yaşanan sıkıntılar nedeniyle hükümete yüklendi. Cesur konuşmasında; “Gerek Isparta’mızda gerekse diğer illerde sık sık köy ve kasabaları ziyaret edip vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Sık sık esnafımızı ziyaret edip sorunlarını dinliyoruz.
“VATANDAŞIN
ALIM GÜCÜ KALMADI”
Bu ziyaret ve görüşmelerimizde bir kez daha gördük ki, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ülkemize iyi gelmedi. Ekonomi rezalet bir durumda. Fiyatlar tavan yapmış durumda. Halkımız perişan. Vatandaşımızın alacak gücük kalmadı. Ülke, hiç bu kadar darboğaza girmemişti.
“GELİYORUZ EKONOMİK
SIKINTILARI BİZ ÇÖZECEĞİZ”
Ancak, buradan şunu söylemek isterim ki, bugünlerin sona ermesine az kaldı. Geliyoruz. İyi parti olarak geliyoruz. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener başkanlığında geliyoruz. Yapılacak ilk seçimlerde İyi Parti olarak iktidara gelip halkımızı bu ekonomik buhrandan kurtaracağız. Buna canı gönülden inanıyorum” dedi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °