Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

İYİ Partili İl başkanları Ankara'da toplandı; Başkan Büyükçam Akşener’le Görüştü

İYİ Partili İl başkanları Ankara'da toplandı; Başkan Büyükçam Akşener’le Görüştü

ISPARTA 14.04.2022 12:24:00 0
İYİ Partili İl başkanları Ankara
İYİ Parti’nin İl Başkanları Toplantısı dün Genel Başkanı Meral Akşener başkanlığında Ankara’da gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam toplantıda hem Isparta teşkilatı olarak yaptıkları çalışmaları anlattı hem Genel Başkan Akşener ile Isparta konusunda görüşme yaptı.
 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün sabah gerçekleştirdiği partisinin grup toplantısı sonrası partisinin İl Başkanları toplantısına başkanlık etti. Söz konusu toplantıda İl Başkanları'nın sunumları ile birlikte güncel siyasi gelişmeler değerlendirildi.
İL BAŞKANI BÜYÜKÇAM, İL
BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, partisinin İl Başkanları toplantısına katıldı. Büyükçam, İYİ Parti lideri Meral Akşener'le de bir araya geldi. Toplantıda, Millet İttifakını oluşturan 6 parti liderinin ‘Güçlendirilmiş Parlementer Sistem’le ilgili çalışmalarının değerlendirildiği ayrıca; 2023 seçimlerinde izlenecek yol haritası ana gündem maddesini oluşturdu.
“GÜÇLÜ KADROMUZLA
İKTİDARA YÜRÜYORUZ”
Toplantı sonrası Genel Başkan Meral Akşener'i ziyaret etme imkanı bulan İl Başkanı Hasan Büyükçam, ziyarette Isparta ile ilgili önemli konuları ele aldıklarını bildirdi. Başkan Büyükçam; “Sloganımızda olduğu gibi “Milletimiz bizi göreve çağırmaktadır. İYİ Parti, toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak, güçlü kadrosuyla iktidar yürüyüşünü emin adımlarla sürdürüyor.
“ISPARTA’YA SELAM
VE SEVGİLERİNİ İLETTİ”
Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener bu konuda bizlere öncülük ediyor. Ankara’da partimiz tarafından yapılan toplantıyla Genel Başkanımızın öncülüğünde İl Başkanlarımız ile bir araya gelerek şehirlerimizde yaptığımız çalışmalar konusunda verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Genel Başkanımızla Isparta hakkında uzun uzun istişarelerde bulunduk. Isparta’ya sevgi ve selamlarını iletti” dedi.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °