Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Arslan’dan; Isparta Teşkilatına Ziyaret

İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Arslan’dan; Isparta Teşkilatına Ziyaret

ISPARTA 27.02.2021 11:08:00 0
İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Arslan’dan; 
Isparta 
Teşkilatına
Ziyaret
İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, partisinin Isparta İl ve Merkez İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, parti yöneticileriyle bir araya geldi.
 
Önceki gün saat 12.00’de gerçekleştirilen ziyarette Arslan, İl Başkanlığına gelişinde İl Başkanı Mustafa Şimşek ve Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız olmak üzere il ve merkez ilçe yönetimleri ile partililer tarafından karşılandı.
ŞİMŞEK;  “HİÇBİR VATANDAŞIMIZI
AYIRMADAN ZİYARET EDİYORUZ”
Ziyarette bir konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek, Genel Başkan Meral Akşener tarafından başlatılan il ziyaretlerine dikkat çekerek; “Biz de sürekli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Hiçbir vatandaşımızı ayırmadan ziyaret edip onların sorunlarını sahada dinliyoruz. Genel Başkanımızın başlattığı bu atkif siyaset anlayışı bizlere ve hatta üyelerimize kadar yansımış durumda. Geçtiğimiz günlerde partimizden ilimize 4 Milletvekili geldi. İl ve ilçelerimizde dolaştık bir çok ziyaretlerde bulunduk. Bundan dolayı il teşkilatı olarak memnun olduk. Bugün de programı çok sıkışık olmasına rağmen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan Başkanımız kısa da olsa bize uğradı ve ziyaret etti. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
ARSLAN; “İYİ PARTİNİN SİYASET
ANLAYIŞI DİĞER PARTİLERDEN FARKLIDIR”
İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan da ziyarette yaptığı konuşmada; “İYİ Partinin siyaset anlayışı diğer partilerden farklıdır. Seçimler ne zaman olursa olsun biz sahada olmaya devam edeceğiz. Genel başkanımızın talimatı ile genel Başkan yardımcılarımızla illeri ziyaret ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde illere heyet gönderdik önümüzdeki günlerde de bir heyet daha göndereceğiz.  
“HER TÜRLÜ HALDE
SEÇİMLERE HAZIRIZ”
Geçmişte seçimden seçime muhalefet partileri selam verirdi ve ziyaret ederdi. Ama biz öyle değiliz. Sürekli ziyaret ediyoruz. Seçimler ister haftaya olsun ister gelecek yıl olsun ister 2023’te olsun sorunlarını not edip Genel Başkanımıza ileteceğiz” dedi.
ATABEY VE Ş. KARAAĞAÇ
İLÇE TEŞKİLATLARINI ZİYARET
İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, daha sonra Isparta merkezde esnaf ziyaretlerinin ardından Atabey ve Ş. Karaağaç İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °