Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur; Memleketi Bir Dilim Ekmeğe Muhtaç Ettiler…

İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur; Memleketi Bir Dilim Ekmeğe Muhtaç Ettiler…

ISPARTA 31.10.2020 10:09:00 0
İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur; 
Memleketi 
Bir Dilim Ekmeğe
Muhtaç Ettiler…
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, mevcut iktidarın 18 yıldır ülkeyi yönettiğini ancak, çiftçisinden esnafına kadar vatandaşların bir dilim ekmeğe muhtaç hale getirildiğini söyledi.
 
Geçtiğimiz yıl Eylül ayında mahalle delegelerinin seçimi ile başlayan ve geçtiğimiz ay yapılan il kongresi ile tüm kongre sürecini tamamlayan İYİ Parti Isparta Teşkilatı ilçe başkanlarını önceki akşam düzenlediği toplantıyla tanıttı.
MİLLETVEKİLİ
CESUR İKTİDARI ELEŞTİRDİ
Barida Otel’de saat 18.00'de başlayan toplantıya; İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, Kurucu ve Mevcut İl Başkanı Mustafa Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri ile İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
CESUR; “UTANIYORUM
BU DURUMDAN”
Söz konusu toplantıda partililere hitap eden Milletvekili Aylin Cesur, iktidarı sert bir dille eleştirerek; “Bakın bugün Uluborlu ilçemizi, Senirkent ilçemizi ziyaret etti. Orada vatandaşlarla görüştük. Vatandaş büyük geçim sıkıntısı içinde. Vatandaş adeta ağlıyor. Borçların ödeyemiyor. Evine ekmek götürecek duruma gelmiş. Bu yetmiyormuş gibi bir de AKP’nin ortağı çıkıp ‘Askıda Ekmek’ kampanyası düzenliyor. Gerçekten utanıyorum ben bu durumdan. Hicap duyuyorum” dedi.  
 
 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °