Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı M. Çağrı Yıldız; Hazırlıksız Olunduğunu Gördük…

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı M. Çağrı Yıldız; Hazırlıksız Olunduğunu Gördük…

ISPARTA 5.02.2022 09:29:00 0
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı M. Çağrı Yıldız; 
Hazırlıksız 
Olunduğunu 
Gördük…
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı M. Çağrı Yıldız, Isparta’da yağan kardan sonra yapılan çalışmaların son derece yetersiz olduğunu belirterek; “Yoğun kar yağışı esnasında ve sonrasında Isparta’da yaşanan bir afet karşısında eksikliklerimizin neler olduğunu yağan kar yağışıyla bariz bir şekilde gördük” dedi.
 
Başkan Yıldız, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Gerek ana arterler, gerekse diğer cadde ve sokaklarda  yapılan çalışmalar yetersiz kalmıştır. Bu nedenle şehiriçi ulaşım ciddi manada aksamıştır. Hatta yolda kalan halk otobüslerinin yolcular tarafından iteklenerek ilerlemesi sağlanmıştır.
 
Kaldırımdaki birçok ağaç ,yollara yıkılmış, özellikle istasyon caddesi dün ulaşıma kapatılmıştır. Çarşamba pazarının çatısı çökmüş ve yeterli  tedbir alınmadığı görülmüştür.
 
Halıkent pazarı  çatısının çökmesini engellemek için dahiyane bir buluşla  (?!) Çatının altında LASTİK YAKILMIŞTIR. Mahalleyi lastik kokusu ve duman kaplamış.
Bu çağda ISPARTA BELEDİYESİ’nin karla mücadele anlayışı maalesef bu şekilde olması hem komik hem de çok üzücü bir durum arz etmiştir.
Sayın Başkan bir daha bu üzücü olayların yaşanmaması için atalarımızın dediği gibi, BİR MUSİBET BİN NASİHATTAN İYİDİR diye bir atasözümüzü size hatırlatmak istedim…
Halıkent pazar yeri dahil tüm pazar yerlerimizin statik hesapları yeniden gözden geçirerek gerekli onarımlar derhal yapılmalıdır. ki, bir daha çöken Gökkubbe gibi bir olaylar yaşanmasın. Tabi tavsiyemizi dinlerseniz. Yine;
Yollarda tuzlama ve kumlama çalışmaları eksik yapılmıştır. Gerek araç yetersizliği, gerek yeterli tuzlamanın yapılamaması şehri ulaşılamaz hale getirmiştir. Isparta'da hayat durma noktasına gelmiştir…
14 saat elektrikleri, Doğalgazı kesik, yolları kapalı bir şehir. O nedenle diyoruz ki, Isparta bunları hak etmiyor...! iyiler gelecek ve Isparta layık olduğu hizmetlere kavuşacaktır” dedi.
 

Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °